PRVA BRKATA I BRADATA PREMIJERA ZA GOSPODU!

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana prva brkata i bradata premijera za gospodu s filmom Teška vremena u motelu El Royale.

 

Na premijeri novog remek djela Drewa Goddarda muškarci su se oduševili novim konceptom u boutique kinu gdje su mogli uživati u craft pivi The Garden Breweryja, a brijačnica Gospon Fulir tom ih je prigodom uredila za izazak i to u WOW baru kina.
Osim filma i pive, kući su otišli s furioznim romanom Brži od smrti Josha Bazella, u izdanju Frakture. Ovaj jedinstveni filmski događaj nisu propustili ni popularni hrvatski influenceri: Marko Vuletić, Ivan Magla i Lucijano Bajić. Premijera je, iako za gospodu, privukla i dame koje ne vole chicklit filmove i znaju uživati u dobrom craftu.

 

Teška vremena u motelu El Royale s Chrisom Hemsworthom, oskarovacem Jeffom Bridgesom, Dakotom Johnson i dobitnikom nagrade Emmy, Jonom Hammom u glavnim ulogama, film je koji govori o sedmero različitih, ali jednako izgubljenih duša koje dolaze u El Royale, nekoć slavno odmaralište koji je od tada došlo na loš glas, baš poput njegovih gostiju.

 

Smješten na granici između Kalifornije i Nevade, El Royale nudi toplinu i sunce na zapadu te nadu i mogućnost na istoku. Za ovo okupljalište slavnih osoba i političara završila su dobra vremena. U predvorje motela u kojem je sjaj izblijedio, a smijeh utihnuo, stižu Otac Daniel Flynn, soul pjevačica, trgovački putnik, hippie djevojka i njezina sestra, menadžer i tajanstveni Billy Lee (Chris Hemsworth).

 

Četiri gosta, jedan neobičan domaćin i još dva lika. Uz brojne obrate i tajne, u motelu El Royale teška vremena tek počinju. Tijekom jedne sudbonosne noći, svatko će imati posljednji priliku na iskupljenje…prije nego sve ode u pakao.

 

Teška vremena u motelu El Royale u distribuciji Blitza možete pogledati već danas, a svoje kinoulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online .