PUKNI K’O KOKICA OD ZADOVOLJSTVA I POSJETI CINESTAR DRIVE-IN KINO!

 

Proteklih dana mnogi se pitaju kada se otvaraju kino dvorane, kada će ponovo u omiljenom društvu biti moguće pogledati dobar film i barem na kratko pobjeći od svakodnevice. CineStar je, dok svi nestrpljivo čekamo na ponovno otvaranje kina diljem zemlje, odlučio napraviti izlet u novo-staro, te pokreće pop up drive-in kino u Zagrebu koje će, na zadovoljstvo svih posjetitelja, održavati 4 vikenda za redom, od 21. svibnja do 14. lipnja, svakog tjedna od četvrtka do nedjelje s projekcijom u 21:30 sati.

 

Ovo neponovljivo iskustvo gledanja odličnih kino naslova iz svog limenog ljubimca počinje u četvrtak 21. svibnja i traje do 14. lipnja. Projekcije će se održavati od četvrtka do nedjelje, u spomenutom periodu, s početkom u 21:30 sati na parkingu Arena Parka pored poznatog Arena Centra. Poštivat će se sve sigurnosne mjere koje je propisao Nacionalni stožer za civilnu zaštitu, a broj mjesta je ograničen na 100 automobila. Filmovi će se prikazivati na velikom ekranu, a zvuk filma posjetitelji mogu pratiti isključivo putem svojih radijskih aparata u automobilu putem FM frekvencije. Na području ovjere kino ulaznice koja je kupljena online, posjetitelji će, ne izlazeći iz automobila, od CineStar djelatnika dobiti svoje kokice te poklon piće koje omogućuje partner Coca-Cola.

 

Kupovina ulaznica moguća je isključivo online na CineStar web adresi. Paket za jedno vozilo uključuje: 2 ulaznice i 2 paketa kokica2go. Cijena paketa po vozilu je 120 kn.

 

FILMOVI NA RASPOREDU OD 11. DO 14. LIPNJA

 

11.6. (četvrtak) – Zavedi me ako možeš

12.6. (petak) – Leptir

13.6. (subota) – Zov divljine

14.6. (nedjelja) – Savršena laž

 

Filmski raspored i više informacija o drive-in kinu, kao i kupovinu ulaznica moguća je na linku i na Facebook eventu.

 

Uživajte na najuzbudljivijem parkingu u Zagrebu već od ovog četvrtka i ne zaboravite – ostanite odgovorni i dalje!