RALPH FIENNES UHAPŠEN ZBOG PRUŽANJA USLUGA STARIJIM DAMAMA

Lagodan život legendarnog conciergea HOTELA GRAND BUDAPEST, Gus­tava H. (Ralph Fiennes), naglo je prekinut nakon što ga je u Zubrowki u zatvor strpao zapovjednik policije Henckels (Edward Norton). Gustava se sumnjiči da je svoje radno mjesto koristio kako bi se zbližio s imućnim sta­rijim damama te da je zbog stjecanja materijalne dobiti jednu i umorio (Tilda Swinton).

 Grand budapest

HOTEL GRAND BUDAPEST, crna komedija Wesa Andersona s fantastič­nom glumačkom postavom koju čine Ralph Fiennes, Jude Law, Tilda Swinton, Adrien Brody, Bill Murray, Edward Norton, Owen Wilson, Harvey Keitel, Jason Schwartzman, Willem Dafoe, Jeff Goldblum te F. Murray Abraham, na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu os­vojio je Srebrnog medvjeda, a u četvrtak, 3. travnja dolazi u hrvatska kina.

GrandBudapest (6) ?????????????????????????????????????? GrandBudapest (3)

Elegantna Art deco estetika, britki britanski humor i  vrhunske glumačke izvedbe vode nas kroz priču o osebujnom conciergeov životnom stilu i spremnost da ugodi svakom gostu (posebno ako se radi o usamljenoj starijoj dami) viđenu očima dječaka po imenu Zero Moustafa (Tony Revolori), potrčka koji pomaže u hotelu i postaje Gustavov najpouzdaniji prijatelj i štićenik.

Posjetite originalni HOTEL GRAND BUDAPEST klikom na traileru i uljepšajte si dan:

http://youtu.be/gJJWNS1Mj9I