RAZLIČITA

CineStar TV Premiere kanali prvi na male ekrane donose veliki prošlo­godišnji kinohit RAZLIČITA, uzbudljivi akcijsko-avanturistički film snimljen prema istoimenom romanu Veronice Roth o svijetu budućnosti u kojem su ljudi podijeljeni s obzirom na osobine svojih ličnosti. Nakon što je ova origi­nalna priča zasjela na prvo mjesto liste bestsellera The New York Timesa 2011., samo tri godine kasnije snimljena je njezina filmska inačica koja je poharala kinodvorane širom svijeta. Zahvaljujući CineStar TV Premiere kanalima napeti futuristički triler RAZLIČITA hrvatski će gledatelji moći pogledati u udobnosti svoga doma u nedjelju 15. ožujka u ve­černjem prime time terminu. Ujedno, bit će to najbolja priprema za uži­vanje u drugom nastavku koji pod naslovom POBUNJENA dolazi u kina u četvrtak 19. ožujka.

Zajedno sa završnim poglavljem trilogija RAZLIČITA do danas je prodana u više od 11 milijuna primjeraka, a od brojnih nagrada koje su knjige osvoji­le valja istaknuti one koje dodjeljuju Entertainment Weekly, Rolling Stone Magazine, The American Library Association i Publishers Weekly.

Glavna junakinja je Tris Prior (Shilene Woodley) koja u postapokaliptičnom Chicagu otkriva da ne pripada ni Neustrašivima, ni Nesebičnima, ni Učenima, ni Iskrenima, odnosno niti jednoj društvenoj skupini. Zbog toga ju, kao i sve koji se ne uklapaju u ovu prisilnu podjelu, želi uništiti ambiciozna Jeanine (Kate Winslet). Upravo radi nje Tris je prisiljena napustiti svoj dom i obitelj te udružiti snage s tajanstvenim Fourom (Theo James). Njih dvoje pokušat će otkriti zašto su različiti toliko opasni, ali i pronaći način kako preživjeti u nemilosrdnom svijetu budućnosti.

Film RAZLIČITA režirao je Neil Burger, a u ostalim su ulogama Ashley Judd, Zoë Kravitz i Jai Courtney.

http://youtu.be/0C0pmrSsZXI