RAZLIČITA – KAD SI DRUGAČIJI ONDA SI NAJOPASNIJI

DIVERGENT

Za sve koji se nikada nisu uklapali u većinu, kao i one koji se po ničemu nisu htjeli isticati, ali im je predodređena potpuno drugačija sudbina dolazi film koji je snimljen prema svjetskom bestseleru RAZLIČITA (Divergent) 21-godišnje spisateljice Veronice Ruth.

?????????

U ovom futurističkom trileru društvo je podijeljeno na skupine (frakcije) prema osobinama ličnosti kako bi svakodnevni život mogao funkcionirati u savršenom redu. U obitelji nesebičnih odrasta šesnaestogodišnja Beatrice ‘Tris’ Prior (Shailene Woodley) koja se suočava sa svojim najvećim stra­hom kad otkrije da je RAZLIČITA, odnosno da njezina osobnost ne odgo­vara ni jednoj frakciji. Da stvar bude još gora, Jeanine Matthews (Kate Winslet) koja pripada učenima posumnja da je Tris RAZLIČITA što znači da ju treba eliminirati, jer – kad si drugačiji, onda si najopasniji!

????????? DIVERGENT DIVERGENT ?????????

Film RAZLIČITA režirao je Neil Burger (Iluzionist), a osim jedne od naj­perspektivnijih mladih hollywoodskih glumica Shailene Woodley (Krive su zvijezde) i oscarovke Kate Winslet, u njemu se pojavljuju i Zoë Krawitz te Theo James.

Pogledajte RAZLIČITU u CineStar kinima od 27. ožujka, a za najnoviji trailer kliknite ovdje:

http://youtu.be/4vawvpFYRyM