PREDSTAVLJAMO SLUŽBENI TRAILER I LIKOVE ZA FILM “IMAGINARNI PRIJATELJI” JOHNA KRASINSKOG

NE BISTE MOGLI ZAMISLITI BOLJU
 GLUMAČKU POSTAVU!

„IMAGINARNI PRIJATELJI“

PRIČA U KOJU MORATE VJEROVATI DA BISTE JE VIDJELI

Što ako je sve u što ste vjerovali kao dijete stvarno?

Predstavljamo vam službeni trailer i postere likova za Paramountovu filmsku avanturu „Imaginarni prijatelji“ u režiji Johna Krasinskog. U filmu se pojavljuje više od 20 imaginarnih likova, donoseći smijeh i radost svim generacijama gledatelja te nezaboravnu avanturu prepunu humora i mašte. Pripremite se za filmsku čaroliju koja će vas odvesti na uzbudljivo putovanje kroz imaginarni svijet!

 

Imaginarni prijatelji” filmska je čarolija za sve uzraste, a u središtu zbivanja je djevojčica Bea koja otkriva svoju nevjerojatnu moć – vidi imaginarne prijatelje svih ljudi.
Otkrijte kako će iskoristiti tu moć u misiji ponovnog povezivanja djece s njihovim zaboravljenim imaginarnih prijatelja.
U filmu glume Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming, Fiona Shaw, a u originalnoj verziji imaginarnim prijateljima glasove su posudili Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. i Steve Carell, zajedno s mnogim drugima.

 

Glavne uloge hrvatske verzije filma sinkronizirat će Fabijan Pavao Medvešek i utjeloviti Calvina, Rina Zoja Radmilov djevojčicu Beu, Rene Bitorajac Plavog, a Ronald Žlabur Beinog tatu. Ostale glasove posudili su i Jan Kerekeš, Mario Petreković, Jadranka Đokić, Natko Beck, Miach, Lela Margetić, Pero Juričić i ostali.

 

Ova impresivna glumačka postava obećava da će oživjeti svijet “Imaginarnih Prijatelja” na način koji će oduševiti sve generacije gledatelja.

 

Otkrijte kako će Bea iskoristiti svoju moć u ovoj inspirativnoj avanturi koja publici prenosi poruku o važnosti mašte, prijateljstva i povezanosti s onim što je duboko u srcu svakoga od nas. Spremite se za zabavno putovanje gdje svaki korak otkriva nova čuda i iznenađenja!

IZVRŠNI PRODUCENT
John J. Kelly, George Dewey

PRODUCENTI
Allyson Seeger, Andrew Form, Ryan Reynolds, John Krasinski

SCENARIST I REDATELJ
John Krasinski

Imaginarni prijatelji“, u distribuciji Blitz filma, u kinima pogledajte u 16. svibnja 2024. godine, a do tada uživajte u traileru.