RIJETKI ĆE PREŽIVJETI TJEDAN HORORA NA CINESTAR TV FANTASY KANALU!

Ljubitelji filmova katastrofe, strave i užasa sa stvorenjima zbog kojih se bojite sklopiti oči napokon su došli na svoje, jer CineStar TV Fantasy od 26. do 31.10. u 21:00 otvara vrata zastrašujućeg svijeta filmova!

 

 

Koliko ste puta imali osjećaj da vas netko prati, osvrtali se oko sebe osluškujući tajanstvene zvukove, a od same pomisli na odraz u ogledalu bi vam zastao dah? Jeste li dovoljno hrabri da ostanete budni uz filmove koji su toliko zastrašujući da ih istovremeno želite i ne možete prestati gledati? Svaku večer od 26. do 31. listopada na CineStar TV Fantasy kanalu očekuje vas erupcija horora u kojima strava diktira vaš puls, a zastrašujuće scene odlučuju o vašim strahovima i neprospavanim noćima.

 

Otvorenje ciklusa večeri strave i užasa započinje u ponedjeljak 26.10. u 21h hororom Priče o duhovima, koji će vas već u prvih nekoliko minuta uvući u paranormalne slučajeve i misterije. Sljedeću večer rezervirajte za jeziv Lazarov efekt i revolucionarnu metodu liječenja s nepredvidivim i zatrašujućim nuspojavama. Sredinom paklenog tjedna dolazi Vještica iz Blaira kao primjer da je šuma sinonim za mjesto užasa i teških zločina. Dok šuma predstavlja strah, naslijeđena kuća znači dom iz noćne more. Majka dvoje djece naslijedila je zabačenu kuću svoje tete. Najgoru noć života provela je sa svojom djecom već prve noći, a što će tek biti kasnije otkriva Slučaj iz zemlje duhova. Zato budite na oprezu jer zastrašujući niz horora predzadnji dan paklenog tjedna obilježit će sablasni Park Užasa i maskirani serijski ubojica koji pretvara zabavni park u svoje vlastito igralište.

 

Ukoliko preživite ovaj tjedan horora, 31. listopada očekujte neočekivano. Sve što ste mislili da znate – ne znate, jer u krimi hororu Leatherface: Početak, upoznajete jednog od kultnijih zlih likova. Radnja prethodi filmu Teksaški masakr motornom pilom, a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, Sam Strike i Sam Coleman u ulogama su ludih zatvorenika bolnice.

 

Uz ovaj napeti maraton od 6 dugih noći horora, proživite neponovljivo iskustvo prožeto novim strahovima na CineStar TV Fantasy kanalu. Pobjegnite od klasičnog, sretnog završetka i budite svjedoci jedne od rijetkih priča u kojoj zlo pobjeđuje dobro.

 

Raspored emitiranja filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti u rubrici RASPORED, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM.