Robert De Niro je PRIPRAVNIK

Oskarovci Robert De Niro i Anne Hathaway oduševit će vas u zabavnoj priči o pri­pravniku modnoga časopisa kojega glumi upravo De Niro!

Glavni lik ove otkačene komedije je Robert De Niro koji glumi Bena Whittakera, 70-ogodišnjeg udovca koji otkriva da mirovina i nije tako zabavna pa iskorištava priliku da se vrati u igru i postaje viši pripravnik za modnu web stranicu koju je utemeljila i vodi Jules Ostin (Anne Hathaway).

No nije Ben sasvim slučajno zalutao upravo u svijet mode — uvijek besprijekorno odjeven, inspirira svoje mlade kolege da iskoče iz majica i traperica i posvete vi­še pažnje svom izgledu. Ipak, razlika u godinama donosi urnebesno smiješne si­tuacije kada se Ben nađe u svijetu mladih u kojem gotovo nema papirologije, na posao se smije odijevati opušteno, gdje ljudi koriste Facebook a ne telefonske imenike, gdje twitter zamjenjuje razgovor, a emotikoni prave osjećaje.

Scenarij i režiju Pripravnika potpisuje za Oscara nominirana i nagrađivana reda­teljica Nancy Meyers (It’s ComplicatedSomething’s Gotta Give, Private Benja­min). Njezini su filmovi poznati su po zabavnom, dirljivom i iskrenom prikazu ljudskih odnosa, a naglasak je na prijateljstvu između likova, što je također u središtu ovoga filma.

Pripravnik nam u kina stiže sutra, 24. rujna u distribuciji Blitz film i video.

https://youtu.be/FD0K0a2yIcI