Russell Crowe – od rockabilly pjevača do oskarovca

Russell Crowe i Mark Wahlberg   ‘Slomljeni grad’ od ove subote, 12. travnja, u 20:00 sati samo na CineStar TV Premiere kanalima!

Broken_City_1920x1280

U slomljenom gradu, gradu koji obiluje nepravdom, bivši policajac Billy Taggart (Mark Wahlberg) želi se osvetiti glavnom lokalnom moćniku, gradonačelniku Nicholasu Hostetleru (Russell Crowe), nakon što ga je ovaj prevario i smjestio mu. Billyjeva neumorna potraga za pravdom i njegov čvrst ulični karakter čini ga nezaustavljivom silom te gradonačelnikovom najgorom noćnom morom.

Film Slomljeni grad  2013. godine doživio je  veliki uspjeh u hrvatskim kinima, a zanimljivo je da je  jedan od producenata filma i Mark Wahlberg, danas slavni glumac koji je svoju karijeru započeo kao teen idol. No Mark je dokazao fantastičnom ulogom u filmu Pokojni, za koju je bio nominiran za Oscara, kako njegovo vrijeme tek dolazi. S druge strane, njegov partner u filmu Slomljeni grad, Russel Crowe na početku je svoje karijere bio pjevač. S velikom kokoticom, rockabilly odjećom, gitarom i 20 godina manje, Russell je izgledao vrlo atraktivno. Bend u kojem je bio vodeći pjevač zvao se Russ Le Roq, a prvi hit koji su snimili bio je  I Want to Be Like Marlon Brando. Russell je kasnije priznao kako je snimio i napisao pjesmu iako tada nije pogledao niti jedan film s Brandom.

Mladog Russella sa mikrofonom u ruci možete pogledati na:

http://youtu.be/Zm9A0XS2m4M

Russell Crowe je na kraju postao poznat kao glumac, posebno nakon osvajanja Oscara za naslovnu ulogu u filmu Gladijator, a ovog karizmatičnog glumca nemojte nikako propustiti  u subotu, 12. travnja, u Slomljenom gradu u 20:00 sati na CineStar TV Premiere 1 kanalu!