SEKS, DROGA I CESTOVNA PATROLA – URNEBESNA KOMEDIJA CHIPS!

Urnebesna komedija CHIPS dolazi u naša kina!

 

Što se dogodi kada sparite bivšu polomljenu zvijezdu X-Gamesa ovisnog o lijekovima protiv bolova i pretjerano samouvjerenog tajnog FBI agenta opsjednutog seksom, date svakom značku i motor i pustite ih na osunčane ceste Južne Kalifornije?

 

Dogodi se CHIPS.

Štoviše, ako ste scenarist i redatelj Dax Shepard, napravite buddy cop komediju koja pršti od akcije, vratolomija i humora s oznakom R. Shepard također glumi Jona uz Michaela Peñau koji je u ulozi njegovog partnera Poncha. U filmu „CHIPS” također glume Rosa Salazar (“Insurgent”), Adam Brody (“Think Like a Man Too”), Kristen Bell (“Bad Moms”) i Vincent D’Onofrio (“Jurassic World”). Jon Baker (Shepard) i Frank “Ponch” Poncherello (Peña) upravo su se pridružili Kalifornijskoj cestovnoj patroli (CHP) u Los Angelesu, ali iz posve različitih razloga. Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava ponovno dovesti u red svoj brak i svoj život.

 

Poncherello je arogantni tajni FBI agent koji istražuje višemilijunsku pljačku koja bi mogla biti organizirana iznutra – unutar CHP-a. „Ovo je priča o dvojici vrlo različitih tipova s jako različitim ciljevima i vještinama, koji moraju naučiti biti partneri, pomoći jedan drugome te povjeriti jedan drugom svoj život”, kaže Shepard. „U filmu ima golotinje i epskih potjera, uništavanja i eksplozija. Akcija je stvarna, vratolomije su stvarne i borbe su skoro stvarne.” Neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac se udružuju, no češće se sukobljavaju nego što uspijevaju uspješno funkcionirati pa im baš i nije lako biti partnerima. No, s Bakerovom jedinstvenom vještinom vožnje motora i Ponchovim iskustvom možda bi i moglo upaliti…ako prije ne izlude jedan drugoga.

 

Buddy cop komediju CHIPS, u distribuciji Blitza, pogledajte od 23. ožujka u svim kinima.