SINKRONIZIRANA VERZIJA FILMA “DC LIGA SUPER-LJUBIMACA” OBILUJE POZNATIMA KOJI SU POSUDILI GLASOVE SUPER-LJUBIMCIMA

Najzabavnija animacija koju ćete gledati ovog ljeta u kinima, “DC Liga Super-ljubimaca” okupila je do sada neviđenu zvjezdanu ekipu koja je posudila glasove super-ljubimcima popularnog DC® svijeta.

 

Svoje su glasove likovima posudili: Hrvoje Klobučar kao Krypto, Zoran Pribičević kao Superman, Jan Kerekeš kao As, Ksenija Marinković kao Lulu, te Marko Petrić kao Flash i Alen Liverić kao Batman.

 

Po prvi puta su im se u sinkronizaciji nekog filma pridružili i naš najpoznatiji domaći TikToker Dario Marčac kao Kiki, glazbenica Nika Turković kao Wonder Woman, fitness influencerica Martina Boss kao Mercy Graves, glazbenik Marko Kutlić kao Aquaman te Ivan Hilje, poznatiji kao Hiljson Mandela u ulozi Cyborga.

 

U filmu “DC Liga Super-ljubimaca” , super-pas Krypto i Superman su nerazdvojni najbolji prijatelji, dijele iste supermoći i bore se rame uz rame protiv kriminala u Metropolisu. Međutim, kada Superman i ostatak Lige pravde upadne u nevolje, Krypto mora uvjeriti ekipu iz skloništa za životinje – psa Asa, svinju PB, kornjaču Martu i vjevericu Chip da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu spasiti otete super junake.

 

Fenomenalna ekipa vrhunskih profesionalaca svojim je glasovima udahnula život i karakter zabavnim likovima, a kako im je bilo na snimanju pogledajte u nastavku.

 

Pogledajte film od 21.7. u svim kinima, u distribuciji Blitza, a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama kina.