Sjajne reakcije i pune dvorane na pretpremijeri filma

IGRE GLADI BALADA PJEVICA I ZMIJA

Brojna publika oduševljena novim filmom popularne franšize

 

Film koji izaziva pažnju brojnih fanova širom svijeta, “Igre gladi: Balada pjevica i zmija”, u distribuciji Blitz filma, pretpremijerno je prikazan jučer (15.11.) na CineFan događaju u CineStar kinima diljem Hrvatske. Mnogi fanovi uživali su u najnovijem ostvarenju ove popularne franšize koja je povela publiku na uzbudljivo putovanje kroz svijet “Igara gladi”.

 

Nova priča vodi publiku 64 godine unazad, na 10. godišnjicu poznatih “Igara gladi”. U centru priče je Coriolanus Snow koji u tom trenutku nije bio negativac, već 18-godišnjak koji postaje mentor Okruga 12. Njegov život postaje vrlo dramatičan kada upozna Lucy koja je predodređena da postane žrtva “Igara gladi”. Ovaj film nam donosi nove poglede u svijet “Igara gladi” i pruža nam priliku da bolje razumijemo Coriolanus Snowa prije nego što je postao negativac. Ova nezaboravna avantura kroz Panem drži publiku “prikovanom” za ekran dok prati avanture Coriolanusa i Lucy u njihovoj borbi za preživljavanje. Među ostalim ulogama su: Rachel Zegler (“Priča sa Zapadne strane”), Tom Blyth (“Billy the Kid”), Viola Davis (“Tajni život kućnih pomoćnica”, “Kako se izvući s ubojstvom”), Peter Dinklage (“Igra prijestolja”).

 

“Igre gladi: Balada pjevica i zmija”, u distribuciji Blitz filma, možete pogledati u svim kinima diljem Hrvatske već danas. Ulaznice kupite na blagajnama kina ili online na: https://cinestarcinemas.hr/ 

 

YouTube: @BlitzHrvatska
Facebook: @BlitzHrvatska
Instagram: @BlitzHrvatska
TikTok: @BlitzFilm

 

Fotografije iz filma dostupne su na: https://we.tl/t-Q1rT0tpQ0V