Šojka rugalica jača od Bonda!

Igre gladi zasluženo su se našle na vrhu nakon vikend otvaranja i još jednom potvrdile da imaju ono nešto što ih čini zaista posebnima i zbog čega broj njihovih poklonika sa svakim novim izdanjem sve više raste. Filmska franšiza ovoga četvrtka pojavila se sa svojim četvrtim nastavkom u domaćim kinima i ostvarila najbolje otvaranje serijala sa više od 22 000 gledatelja. Film IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO prošao je uspješno i u svijetu. Dovoljno je reći da se otvorio kao broj 1 u 81 od 87 tržišta, od kojih je jedan i Hrvatska.

Igre gladi: Šojka rugalica – 2. dio završno je poglavlje u kojem Katniss Everdeen [Jennifer Lawrence] shvaća da ulog više nije goli život, već i budućnost svega. Panem je u općem ratu, a Katniss se suočava s predsjednikom Snowom [Donald Sutherland] u konačnom obračunu. S najbližim prijateljima Galeom [Liam Hemsworth], Finnickom [Sam Claflin] i Peetom [Josh Hutcherson] Katniss kreće u misiju s jedinicom iz Okruga 13. Svi će riskirati živote da bi spasili Panem i inscenirati atentat na predsjednika Snowa koji je postao opsjednut idejom njenog uništenja. Ova borba bit će opasnija od bilo koje u areni.

Osim oskarovke Jennifer Lawrence, u  filmu IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u ostalim su ulogama: Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Julianne Moore te Philip Seymour Hoffman.

https://youtu.be/9RVUL1vBfI4

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO režisera Francisa Lawrencea pogledajte već danas u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.