SPREMNI ZA POČETAK KRAJA NA ZASTRAŠUJUĆE DOBROM KANALU?

POČETAK KRAJA I SERIJU „SPARTAK“ DONOSI VAM CINESTAR TV FANTASY KANAL!

 

Zastrašujuće dobar CineStar TV Fantasy kanal odlučio je svoje gledatelje razveseliti i emitirati prvu sezonu serije Spartak – Bogovi arene, a nakon toga i druge dvije sezone „Krv i pijesak“ te „Osveta“.

Spartak je jedan od najpopularnijih i najpoznatijih povijesnih likova, a kao gladijator postao je legenda još za života, dok su njegove borbe, i dalje, predmet brojnih priča.

 

Prva sezona serije Spartak, „Bogovi arene“, odnosi se na Gannicusa, originalnog junaka kuće Batiatus, koji je živio u puno nemilosrdnijem vremenu prije Spartakovog dolaska, kada je i sami dolazak do arene označavao čast.

 

Druga sezona „Krv i pijesak“ govori o izdaji Rimljana te kako Spartak postaje rob i započinje novi život kao gladijator. Otrgnut je od domovine i žene koju voli i osuđen je na brutalni svijet arene gdje su krv i smrt najpopularnija zabava. Prijevare, korupcija i privlačnost senzualnih užitaka neprestano su iskušenje za Spartaka, a ako želi preživjeti, mora postati više od čovjeka, više od gladijatora – mora postati legenda.

U drugoj sezoni snažnog Spartaka glumi Andy Whitfield, a nakon njegove iznenadne smrti ulogu glavnog glumca preuzeo je Liam McIntyre. Poznati Australac započeo je svoju karijeru glumeći u kratkim filmovima i televizijskim serijama, a njegova karijera dosegnula je vrhunac glavnom ulogom u serijalu Spartak. Omiljenog glumca ženskog dijela publike, moći ćete uskoro gledati u drugoj i trećoj sezoni popularnog serijala.

 

Prepuna krvlju okupane akcije, erotične seksualnosti, opačina i junaštva po kojima je postala prepoznatljiva, priča o Spartaku nastavlja se u epskom stilu i u trećoj sezoni „Osveta“. Nakon krvavog bijega iz Bacijatove kuće, kojim je završila druga sezona, pobuna gladijatora počinje tjerati strah u srce Rimske Republike. Neustrašivi Spartak oko sebe okuplja vojsku oslobođenih robova, a ujedno mora odlučiti hoće li utažiti svoju osobnu potrebu za osvetom nad čovjekom koji je osudio njegovu ženu na ropstvo i kasniju smrt ili će prinijeti veće žrtve koje su neophodne da se njegova rastuća vojska ne raspadne.

 

Povijesnu priču najboljeg gladijatora pratite samo na CineStar TV Fantasy kanalu od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu i saznajte hoće li miljenik publike uspjeti u svom odlučnom naumu te poraziti Rimsku Republiku. Ukoliko propustite neku od epizoda, ne brinite, jer subotom i nedjeljom u večernjem terminu možete pogledati po dvije epizode prikazane tog tjedna.