STIŽE EKIPA KASKADERA I DVOJNIKA GLAVNIH GLUMACA IZ FILMA PLAĆENICI 4

NA ZAGREBAČKU PREMIJERU U ORGANIZACIJI
CINESTAR TV CHANNELS STIŽE EKIPA KASKADERA I DVOJNIKA GLAVNIH GLUMACA IZ FILMA 

PL4ĆENICI 

 

Četvrti nastavak kultne franšize s najviše glumačkih zvijezda u povijesti, eksplozivnih kaskaderskih akrobacija i nevjerojatnog oružja Plaćenici 4 (Expend4bles), stiže u četvrtak 21. rujna na velika platna diljem svjetskih i hrvatskih kina, a prvi ga možete doživjeti već u utorak 19.9, na premijeri u multipleksu CineStar Arena Zagreb.

 

Sylvester Stallone se ponovo pojavljuje u ulozi Barneya Rossa, vođe grupe plaćenika koji nastavljaju sa svojim misijama diljem svijeta, bilo da se radi o ubojstvima ili spašavanjima. Scott Waugh je redatelj četvrtog dijela franšize u kojem glume i Jason Statham, Dolph Lundgren i Randy Couture, dok su novi glumci u franšizi Megan Fox, Andy Garcia, 50 Cent i drugi.

 

Svi znamo da Plaćenici donose najveću dozu adrenalina i akcijskih scena, ali ono što je manje poznato je ekipa koja je zaslužna upravo za takve najopasnije scene. Fenomenalan tim poznatog slovenskog kaskadera, producenta i glumca, Slovenca Roka Cvetkova radio je upravo na ovom nastavku te su članovi tima od čak devedeset iznimnih profesionalaca bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu. Zahvaljujući CineStar TV kanalima, najveći će fanovi popularne akcijske franšize Plaćenike 4 moći pogledati na premijeri filma u utorak od 19 sati u CineStaru Arena Zagreb. Tamo će svi posjetitelji, adrenalinski ovisnici i ljubitelji ove franšize na licu mjesta uživo moći vidjeti neke od stuntova te vrhunske akrobacije hrvatskih i slovenskih kaskadera koje su izvođene u filmu. Osim toga posjetitelji će moći razgledati i izložbu rekvizita koji su korišteni u filmu.

 

Iznimnu ekipu čine profesionalci većinom iz Slovenije i Hrvatske. Tako je na primjer u filmu ulogu dublerice Megan Fox preuzela Rokova kći, Tjaša Perko, dok je pomoćnik koordinacije bio Goran Stjepanović iz Osijeka. Uz Roka, glavni koreograf scena borbe bio je Vlasto Ivanovič, a motociklist za ovaj filmski projekt bio je Aleš Rozman, jedini Slovenac koji profesionalno izvodi spektakularne skokove na četverociklu i motornim sanjkama te je jedan od zaista rijetkih u svijetu koji se usudi izvesti backflip na četverociklu. Njima se pridružio i naš profesionalni stunt motociklist Matija Podhraški, vlasnik Guinnessovog rekorda u najduljoj vožnji na motora dok stoji na glavi.

Kako bi se što bolje pripremili, na CineStar TV 1 od ponedjeljka 18. rujna do srijede 20. rujna u večernjem terminu u 20:15 možete pogledati i sva tri eksplozivna nastavka Plaćenika.

 

Ulaznice za zagrebačku premijeru filma Plaćenici 4 (Expend4bles) su puštene u prodaju, a kapaciteti su ograničeni. Požurite stoga po svoje ulaznice koje možete kupiti već danas putem web stranice ili  na blagajni kina (https://arena-zagreb.cinestarcinemas.hr/na-programu/?id=80dbfc15-cb80-41d6-9183-97efb43e512a)

Zagrijte se za tjedan pun akcije koji je pred vama!

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                          https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                          https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                            https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska