STIŽE NAJSKUPLJA MISIJA DO SADA: PREDSTAVLJAMO PRVI TRAILER FILMA NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA PRVI DIO

Pet godina nakon zadnje Nemoguće misije, Tom Cruise se vraća ulozi Ethana Hunta, poznatog junaka akcijom i adrenalinom nabijenog serijala!

 

I u novom nastavku Tom Cruise izvodi nevjerojatne vratolomije, često puta opasne po život. Već smo naviknuli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera. Za zadnju Nemoguću misiji Tom je naučio samostalno upravljati helikopterom te se veselimo saznati koje vratolomije je sam izveo u novom nastavku.

 

Sedmi i osmi film iz franšize ‘Nemoguća misija’ bit će i službeni ispraćaj Ethana Hunta, kojeg Cruise glumi od 1996., a posljednji nastavak trebao bi stići u kina u lipnju 2024. godine. Budžet zadnjeg nastavka ovog adrenalinskog serijala narastao je na vrtoglavih 290 milijuna dolara (1,9 milijarda kuna) što je ‘Nemoguću misiju 7’ svrstalo među najskuplje filmove svih vremena!

 

Redatelj Christopher McQuarrie je zaustavljao i pokretao ovaj projekt čak sedam puta od veljače 2020., što je enormno povećalo troškove snimanja. Svakim prekidom snimanja filmski budžet se povećavao jer su jer su glumci i filmska ekipa dobivali dogovorene honorare i dok nisu radili. Akcijski i skupi prizori zahtijevali su zatvaranje velikih dijelova gradova poput akcijske scene tijekom karnevala u Veneciji koji su se naravno otkazivali i mijenjali. Zbog toga je filmski budžet došao do vrtoglavog iznosa i tako je film s Cruiseom postao sedmi najskuplji film svih vremena.

 

Sedmi dio filma ‘Nemoguća misija’ u kinima će se početi pokazivati 2023. godine u distribuciji Blitz filma.

 

Film režira Christopher McQuarrie, koji je režirao sve filmove iz franšize ‘Nemoguća misija’ od petog nastavka. Osim Cruisea u glavnoj ulozi, u filmu se pojavljuju i: Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson i Vanessa Kirby, te Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Rob Delaney, Mark Gatiss i Cary Elwes.

 

NEMOGUĆA MISIJA: ODMAZDA PRVI DIO u kina stiže 2023. godine u distribuciji Blitz filma