STIŽE NAM SPEKTAKULARNA ZAVRŠNICA SVJETSKOG FENOMENA

Nešto malo manje od 10 dana ostalo je do kino otvaranja spektaku­larne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 18. studenog.

Filmska franšiza koja je odavno prerasla granice teenagerskog feno­mena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generaci­je, zadnji put nam stiže na velika platna. Nakon što je prošlogodišnji, prvi dio filma Igre gladi: Šojka rugalica otvoren kao najbolje otvara­nje ovog serijala u Hrvatskoj, nije ni čudno da se od zadnjeg nastavka očekuje da će pokoriti kino blagajne.

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Ever­deen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju pro­tiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod! 

Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen od prvog nastavka do ovog prošla je sve. Od djevojke koja je goloruka krenula spašavati sebe i obitelj da bi nevoljko postala junakinja mnogih, Katniss je s vreme­nom izrasla u strogog vođu, odlučnog u borbi protiv bezobzirnog dru­štvenog poretka.

U  filmu IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s oskarovkom Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulo­gama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dor­mer.

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO režisera Francisa Lawrencea pogledajte pretpremijerno od 18.11. u distribuciji Blitz film i video dis­tribucije u CineStaru i odabranim kinima. 

https://youtu.be/aCZSePb0umo