STIŽE ŽUTA EPIDEMIJA – MALCI

EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJAMO UPRAVO OBJAVLJEN PRVI TRAILER FILMA O NEOBIČNIM STVORENJIMA OSEBUJNOG HUMORA I ŽIVOTNOG STILA

MALCI su započeli svoje postojanje kao jednostanični žuti organizmi. Raz­vijali su se tijekom stoljeća uvijek služeći najgroznijim gospodarima poput T. Rexa i Drakule. No, ni njih nisu uspjeli zadržati. A kad MALCI nemaju kome služiti, padnu u tešku depresiju. No, jedan od MALACA po imenu Ke­vin ima plan. Uz pomoć teenagera i buntovnika Stuarta te simpatičnog ma­log Boba krenut će u svijet pronaći novog zlog šefa kojeg njegova braća mogu slijediti.

Ovaj šašavi trojac odlazi na uzbudljivo putovanje koje ih na kraju dovede do njihove moguće gospodarice, Scarlet Overkill (glas oskarovke Sandre Bullock), prve super zločinke na svijetu. MALCI će proći zemaljsku kuglu od ledene Antarktike do New Yorka 1960-ih da bi završili u Londonu, gdje se moraju suočiti s najvećim izazovom do tada – spašavanjem svih MALA­CA od uništenja.

Uz podlogu glazbenih uspješnica MALCI su film u produkciji Chrisa Mele­dandrija i Janet Healy te u režiji Pierrea Coffina i Kylea Balde. Brian Lynch je napisao scenarij, a Chris Renaud je izvršni producent filma.

MALCI dolaze u hrvatska kina na ljeto 2015.

Pogledajte upravo predstavljen trailer filma kojeg ekskluzivno donosimo ov­dje:

 

http://youtu.be/jyTLapcbCno