SUPERBRZI!

Vladarima zabavnih filmskih parodija Jasonu Friedbergu i Aaronu Sel­tzeru (kreatorima hit-parodija Mrak film i Film katastrofe) brza i žestoka ekipa nije uspjela pobjeći s radara. Rezultat toga je ova urnebesno smiješ­na komedija, ujedno prva i jedina parodija na popularnu Brzi i žestoki franšizu koja svojim forama pokriva sve nastavke Brzih i žestokih (osim zadnjega, koji još uvijek igra u našim kinima).

 

U ovoj otkačenoj parodiji policajac na tajnome zadatku, Lucas White (Alex Ashbaugh), pridružuje se bandi ilegalnih uličnih trkača predvođenoj zlogla­snim Vinom Serentom (Dale Pavinski). Tako je, glavni lik u filmu zove se Vin, a nabildani tamnoputi tip je detektiv Rock Johnson. Ekipa koja je radila na Superbrzima! potrudila se povezati imena likova s glavnim glumcima Brzih i žestokih, a uspjeli su to i vizualno – pronašli su glumce dovoljno slič­ne popularnim junacima iz originala.

Smiješna verzija nabrijane ekipe je brza, bijesna i presamouvjerena! Plani­raju opljačkati opasnog losanđeleskog kriminalca, a žestoki i uporni kakvi jesu učinit će sve kako bi ostvarili taj plan. U tome će im pomoći opaki auti i nauljeni mišići!

Da završimo riječima koproducenta Kennyja Yatesa: Želite li pogledati svoju omiljenu komediju i ujedno i film iz serijala Brzi i žestoki, to je upravo ono što donosi film Superbrzi!. Zanima vas kako to izgleda?

Uživajte u traileru:

https://youtu.be/S77AFgon7HA

Ova luda komedija u CineStar i odabrana kina dolazi 23. travnja.