Svaka legenda ima početak

Producent filmova Harryja Pottera donosi nam Pan Putovanje u Nigdjezemsku, potpuno novu pustolovinu koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je stvorila J.M. Barrie.

Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život.  No jedne pot­puno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doži­vjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput traže­ći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu – pos­tati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Joe Wright, proslavljeni redatelj (Anna Karenina, Atonement, Pride & Prejudice) zaslužan je za režiju ove fantastične obiteljske avanture, a sjajne ulo­ge ostvarili su Hugh Jackman kao Kuka, Rooney Mara kao Tigrica Lily te Levi Mil­ler kao Petar Pan. Predivna  Cara Delevingne također se pojavljuje u fil­mu u ulozi koju vam prepuštamo da otkrijete 8. listopada, kada film stiže u kina u Blitz film i video distribuciji.

https://youtu.be/skunjLd-LvI

Ekskluzivno pogledajte i video featurette filma Pan Putovanje u Nigdjezemsku te provjerite kako je nastao ovaj vizualno zapanjujući filmski uradak u revolucionar­noj 3D tehnologiji koja će vas ostaviti bez daha!

Čaroban svijet Nigdjezemske u 3D slici izgleda potpuno očaravajuće i bajkovitije no što ste ikada mogli zamisliti!

https://youtu.be/9pB7gxqpVUQ