SVE LJUBITELJE IGARA POZIVAMO NA NOĆ IGRE

Ekipa koja nam je donijela film Kako se riješiti šefa, zaslužna je i za ovu ludu komediju o grupi prijatelja kojima se jedne večeri krenu događati nevjerojatne stvari.

 

Noć igre je komedija s iznimno svježim pristupom; od prve do posljednje scene je snimljen kao akcijski triler, te je pun urnebesnih scena, napetosti i adrenalina.

 

Okosnica filma je grupa prijatelja koja se redovito sastaje kako bi zajedno provodili večeri uz druženje i igre.  Te su večeri svima dugogodišnja tradicija, a ujedno i bijeg od svakodnevnih briga, sve dok jedne večeri ne svjedoče događaju koji će im promijeniti život.

 

Max (Jason Bateman) i Annie (Rachel McAdams, nominirana za nagradu Oscar®), svake večeri organiziraju druženja uz igranje društvenih igara. Prilikom organiziranja jedne od ovih večeri stvar u svoje ruke uzima Brooks (Kyle Chandler), karizmatični brat Maxa (Jason Bateman). Netko od igrača će biti otet, u igri su lažni otmičari, lažni policajci ili sve to nije igra? ​U rješavanju zagonetki naizgled idilična noć igre će se pretvoriti u pravi kaos iz kojeg se ne vidi izlaz. Nema pravila, nema savjeta; i nitko ne zna tko je i što je na kocki.

 

Uz BatemanaMcAdams i Chandlera u filmu ćemo gledati Billyja Magnussena, Sharon Horgan, Lamornea Morrisa, Kylie Bunbury, Jessija Plemonsa, Dannyja Hustona, Chelsea Peretti te Michaela C. Halla. Daley i Goldstein su redatelji, a scenarij potpisuje Mark Perez. Producent su John Davis, John Fox, Jason Bateman i Jim Garaventa.

 

Noć igre, u distribuciji Blitza, u sim kinima pogledajte od 22. veljače.