SVEČANO OTVOREN CINESTAR BIHAĆ

SVEČANO OTVOREN CINESTAR BIHAĆ 

 

Točno u 22 sata član Uprave tvrtke Blitz-CineStar g. Hrvoje Krstulović i načelnik općine Bihać g. Emdžad Galijašević svečano su otvorili 14. multipleks CineStar u regiji i 2. multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini. U potpunosti digitalizirano kino sa šest dvorana od kojih su četiri opremljene realD 3D tehnologijom, CineStar Bihać, smješteno je u tržnom centru Bingo i ukupnog je kapaciteta 846 sjedala od kojih je 10 prilagođeno za invalidne osobe. Na svečanom otvorenju uzvanici su uz catering, kokice i piće proslavili dolazak novog kina u grad na Uni, nakon čega su do posjednjeg mjesta ispunili sve dvorane i pogledali filmove Godzilla, Na rubu budućnosti, Gospodarica zla, Kako izdresirati zmaja 2, Angelique i Walking on Sunshine. U filmu Na rubu budućnosti uživao je i vlasnik tržnog centra Bingo g. Senad Džambić.

Povodom otvaranja, CineStar Bihać štićenicima udruga Radost druženja i Duga, štićenicima socijalno-pedagoške zajednice Bihać te djeci gradskog vrtića Bihać daruje projekcije animiranog hita Poštar Pat film, a nastavak slavlja zakazan je za subotu 12. srpnja kada multipleks CineStar započinje s projekcijama za javnost i kada građane Bihaća u 21 sat i 30 minuta očekuje veliki vatromet.

Od subote, za publiku u Bihaću bit će otvoreno svih šest kinodvorana među kojime je i  ultimativna kinodvorani CineStar eXtreme koja ima platno veličine 100m2! CineStar Bihać prikazivat će oko 130 novih filmskih hitova godišnje kao i fantastične alternativne sadržaje poput najvećih svjetskih produkcija opera, baleta, koncerata i izložbi koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru!