SVEČANO OTVOREN TJEDAN LJUBAVI

Svečano otvorenje Tjedna ljubavi sinoć je bilo u znaku filma koji će zasigur­no obilježiti ne samo ovo Valentinovo, nego i cijelu 2015. godinu. U sklopu ovog tradicionalnog događanja najveće domaće obožavateljice (i obožavate­lji) kultnoga romana u Lijepoj našoj prvi su na specijalnoj projekciji za fano­ve pogledali film PEDESET NIJANSI SIVE u Gold Class dvorani CineStara Arena Zagreb, a nakon projekcije svi se slažu u jednom: Jedva se čeka nas­tavak!

Među prvima PEDESET NIJANSI SIVE pogledala je i Nika Čorak koja je na projekciju stigla u pratnji tete: Film je detaljan. Dobar je i sve je jako lijepo prikazano. S njom se slaže i Jacques Houdek koji je u filmu uživao zajedno sa suprugom Brigitom: Film je interesantan i vrlo intenzivan. Osje­ćam da će se neki nastavak dogoditi vrlo brzo zbog ovako zanimljivog kraja. Sanela Milinić oduševljeno je dodala: Dovoljno je intrigantan da te drži dva sata u napetosti. Jedva čekam nastavak!, dok je uvijek odmjerena Mi­rela Holy nakon projekcije izjavila: Nisam iznenađena filmom s obzirom da sam čitala knjigu. Film se dosta drži predloška.

S obzirom na prodanih više od 30 000 ulaznica u pretprodaji sjajni prvi dojmovi hrvatskih fanova zasigurno će pridonijeti još većem interesu publi­ke za naslovom koji se zahvaljujući Tjednu ljubavi u CineStaru pretpremi­jerno prikazuje već danas. Svi željni romantičnih naslova osim PEDESET NIJANSI SIVE tijekom Tjedna ljubavi moći će pogledati i VELIKE OČI Ti­ma Burtona te ANNIE i na ovaj način najbolje proslaviti Dan zaljubljenih.

TJEDAN LJUBAVI u CineStaru donosi Yamamay, uz partnera akcije Bi­pu, te medijske pokrovitelje: 24 sata, Večernji list te CineStar TV Channels.

Više informacija o TJEDNU LJUBAVI možete pronaći na:

www.blitz-cinestar.hr/tjedan-ljubavi