ŠTO JE CINESTAR PREMIERE PLUS?

CineStar Premiere Plus je pretplatna video-on-demand (SVOD) usluga koja pretplatnicima omogućava odabir između najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, najbolje holivudske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije, odabrane animirane sinkronizirane filmove, ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije.

NAJKVALITETNIJA PONUDA FILMSKOG SADRŽAJA U REGIJI

Korisnici CineStar Premiere Plus SVOD usluge ne ovise o redovitom TV rasporedu, te sami biraju sadržaj koji žele gledati, kada ga žele gledati i koliko puta u 24 sata sve dane u tjednu. Filmovi su grupirani prema žanru kako bi pretplatnici s lakoćom pronašli sadržaj koji žele gledati.

Među filmovima na CineStar Premiere Plus SVOD usluzi nalaze se nagrađivani filmovi, te oni nominirani za prestižne nagrade Oscar i Golden Globes.
Ponuda filmskih, animiranih i serijskih sadržaja se ažurira redovno, na mjesečnoj bazi – dodaju se najnoviji naslovi, a oni s najmanjim brojem najmova uklanjaju se iz ponude.
Korisnici SVOD usluge imaju neograničen pristup bogatom katalogu filmova u balansiranom omjeru TV i kino naslova.

URONITE U SVIJET BESKRAJNE ZABAVE

Puno truda ulažemo kako bismo svojim gledateljima omogućili premijerni filmski sadržaj. Detaljan TV raspored i pametno osmišljene reprize, omogućuju našim pretplatnicima da nikada ne propuste svoj omiljeni sadržaj.
SVOD usluga CineStar Premiere Plus u potpunom je skladu sa CineStar TV Premiere kanalima. Tako na primjer, TV premijera trećeg nastavka svjetski popularne filmske franšize emitira se na CineStar TV Premiere 1 kanalu, dok su prva dva nastavka dostupna u ponudi SVOD-a.