TAKEN FILMOVI NA CINESTAR TV 1 KANALU

Koliko je sati potrebno za vrhunsku akciju zna akcijski junak Liam Neeson. Uzbudljiva Taken trilogija dolazi 9.-11. srpnja na CineStar TV 1 kanal. Scenarij potpisuje Luc Besson s naglašenom vizualno adrenalinskom akcijom te nevjerojatnim iskustvom gledanja trilogije.

 

96 SATI – 9.7. u 21:05

Otmica djeteta jedan je od najozbiljnijih roditeljskih strahova, posebice ako je riječ o otmici nakon koje se otetom djetetu gubi svaki trag. Bryan (Liam Neeson) je bivši tajni agent CIE-e i ima samo 96 sati da spasi svoju 17-godišnju kćer Kim iz ruku trgovaca ljudima u Parizu. Nakon jednog telefonskog poziva počinje njegova najgora noćna mora.

 

Eksplozivnih 96 sati gledajte 9.7. u 21:05 na CineStar TV 1 kanalu.

 

96 SATI: ISTANBUL – 10.7. u 21:00

Nakon velikog uspjeha prvog dijela, vrijeme je za nastavak priče Liama Neesona. Ovaj put umirovljeni tajni agent na meti je okrutnog kriminalca – oca jednog od ubijenih otmičara koji želi osvetu za smrt svoga sina. Mjesto radnje je Istanbul, a žrtva Bryanova bivša supruga.

 

96 sati: Istanbul pogledajte 10.7. u 21:00 na CineStar TV 1 kanalu.

 

96 SATI: U BIJEGU – 11.7. u 21:05

U prethodnim nastavcima Liam nije prezao ni pred čime kako bi spasio otetu kćer i suprugu. U završnom dijelu ove jedinstvene trilogije susret će se s najvećom prijetnjom do sada. Više ne bježi od najgorih zlikovaca, nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Angelesa, CIA-je i FBI-ja. Zbog nametnutog ubojstva bivše supruge, neponovljivi Liam morat će još jednom iskoristiti svoje vještine i uspjeti u svojoj misiji.

 

Vrhunac akcije i nevjerojatnih obrata ne propustite u trećem nastavku 96 sati: U bijegu 11.7. u 21:05 na CineStar TV 1 kanalu.