TELEVIZIJA NAJBOLJIH FILMOVA SLAVI 10 GODINA POSTOJANJA

U kojem ste filmu danas? Sretni? Ljuti? Zabavljeni? Dosadno vam je? Emocije čine ljude, a dnevno ih promijenimo i nekoliko. Ne gleda vam se svaki dan isti film ili isti žanr. Odabir je važan, kao i svaka emocija, stoga CineStar TV Channels sa svojih šest kanala donose najveći izbor filmova!

 

CineStar TV Channels vode se misijom kako svaki film u osobi mora pobuditi prave emocije i učiniti ih dijelom filma. U svakom filmu pronaći ćete dio sebe i svaki će ostaviti određeni dojam. CineStar TV Channels u vaše domove već 10 godina donosi uzbudljive priče i podsjeća vas kako svaki pojedinac u sebi nosi osobnu priču – bila ona fiktivna ili stvarna.

 

Povodom slavljenja ljudskih emocija i CineStar TV Channels filmskih kanala, pripremljen je bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledateljima ekskluzivan i premium sadržaj 12 – 16 mjeseci nakon prvog prikazivanja u kinu. CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledatelji mogu pogledati i atraktivni materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim redateljima, filmske vijesti i još mnogo toga.

 

Koji filmski kanal je za vaš ukus?

 

Ispunite CineStar TV Channels kviz >>

 

Ako volite najnovije hitove i blockbustere, volite pratiti trendove i živite ubrzano, CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali utjelovljuju vaš životni stil. Svake subote očekuju vas najnovije TV premijere koje nigdje prije nisu bile emitirane. U listopadu i studenom ove godine očekuju vas hit-filmovi poput „Papillon“, „Robin Hood: Origins“, „Kursk“, „Little Italy“, „Cold Pursuit“, „Snow Queen 4“, „Keepers“, ali i premijere serija „Tin Star“ i „Counterpart“.

 

Klasični ste, volite provjerene stvari i optimalan miks staloženosti i akcije? Prvi kanal koji je započeo sve savršeno će pristajati vašim emocionalnim potrebama. Uz provjerene filmove, svakog petka CineStar TV emitira provjerene filmove koji su oduševili javnost i kritiku. „Bullet to the Head“, „Tree of Life“, „Gangs of the New York“, „Looper“, „We Are Your Friends“ samo su neki hitovi petkom koje nećete željeti propustiti.

 

Akcija, akcija i samo akcija! Ako volite eksplozije, brze automobile, energiju i poneki romantični izbor glavnih junaka, CineStar TV Action & Thriller je kao stvoren za vas. Osim provjerenih akcijskih junaka poput Jasona Stathama i Arnolda Schwarzeneggera, oduševit će vas odabir filmskih akcijskih klasika s novijim trilerima koji su se pokazali favoritima kod gledatelja.

 

Ispunite CineStar TV Channels kviz >>

 

CineStar TV Comedy & Family savršen je odabir za one koji se vole smijati, gledati tradicionalne romantične komedije ili odabirati filmove za cijelu obitelj i prijatelje. Od Julije Roberts , selekcije španjolskih i francuskih komedija, pa sve do simpatičnih i kultnih sitcoma, ovaj kanal je pravi odabir za puštanje „mozga na pašu“ i iskrenu sreću.

 

CineStar TV Fantasy kanal namijenjen je ljubiteljima hororaca, znanstvene fantastike, magičnih priča i općenite napetosti u toplini doma. Od zombija, preko zaposjedanja pa sve do svemirskih brodova, ovo je kanal koji će vas oduševiti, natjerati da vrištite ili naprosto da preispitujete svoje znanje o zvukovima oko vas.

 

Najgledaniji filmski kanali u regiji

 

Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, CineStar TV kanali se emitiraju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset vodećih operatera, a samim time omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri milijuna kućanstava. Zanimljivo je istaknuti kako prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mjesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emitiraju putem platformi, te da je prema podacima TV Beata, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udjela gledanosti od nevjerojatnih 96%.

 

Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitiranja, možete pronaći na web stranici. Uživajte u televiziji najboljih filmova i filmskim kanalima punim emocija uz CineStar TV Channels.