TIM ROTH SE VRATIO NA MALE EKRANE: NE PROPUSTITE METALNU ZVIJEZDU NA CINESTAR TV 1!

Mimo Tarantinovih filmova, kada ste zadnji put vidjeli Tima Rotha? Na televiziji ste ga mogli gledati u seriji ‘Laži me’, nakon koje je izjavio da više ne želi imati uloge u televizijskim serijama. No Metalna zvijezda (Tin Star) serija je čiji ga je scenarij nagovorio na kršenje vlastite riječi. Metalnu zvijezdu moći ćete gledati od 9. studenog u večernjem terminu na CineStar TV 1 kanalu.

 

Metalna zvijezda uzbudljiva je drama koja se bavi britanskim detektivom i liječenim alkoholičarem koji odluči sa svojom obitelji preseliti u Kanadu, u idilično mjesto Little Big Bear. Tamo postaje novi ravnatelj policije i počinje borbu protiv vala organiziranog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači natrag na dno.

 

Osim Tima Rotha, u seriji se pojavljuje i Christina Hendricks koja odrađuje ulogu negativke i glavne provokatorice. Sama serija ima jedan od najboljih soundtrackova u posljednjih nekoliko godina, a scene su snimljene kinematografski, što odaje dojam noir trilera.

 

Prvu sezonu Metalne zvijezde pratite od 9. studenog, od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na CineStar TV 1 kanalu i ne zaboravite – osveta dolazi s cijenom. Potpuni raspored CineStar TV 1 kanala te ostalih kanala u sklopu CineStar TV Channels grupacije pogledajte na web stranici.