TJEDAN LJUBAVI U CINESTARU, od 11. do 18.2.

NE PROPUSTITE: PEDESET NIJANSI SIVE, VELIKE OČI I ANNIE!

U veljači ljubav je u zraku, ali i u CineStaru! I to cijeli tjedan, od 11. do 18.2. kada u svim CineStar kinima traje TJEDAN LJUBAVI posvećen najljepšim ovogodišnjim filmovima za gledanje u dvoje. Za one najznatiželj­nije CineStar već 11. veljače pretpremijerno prikazuje PEDESET NI­JANSI SIVE, ekranizaciju istoimenog svjetskog bestsellera E. L. James koji je srušio sve rekorde i postao kulturološki fenomen gdjegod je objavljen. S jednakim uzbuđenjem i nestrpljenjem očekuje se njegov dolazak na velika platna, no sve željne inspirativnih ljubavnih priča neće ostaviti ravnodušni­ma ni VELIKE OČI Tima Burtona, kao ni sjajna ANNIE u kojoj se u glav­nim ulogama pojavljuju Cameron Diaz i Jamie Foxx.

PEDESET NIJANSI SIVE

 fifty_shades_of_grey

Originalna je ljubavna priča koja nas vodi u slojevit i misteriozni svijet koji iskreno istražuje odnos između muškarca i žene, kao i granice koje ćete sa­mi sebi dopustiti prijeći. Film je režirala Sam Taylor-Johnson, a u glavnim su ulogama Jamie Dornan i Dakota Johnson.

VELIKE OČI

big eyes

Redatelj Tim Burton u filmu VELIKE OČI donosi nevjerojatnu istinitu priču o jednoj od najvećih prijevara u povijesti umjetnosti. Naime, krajem 1950.-ih i početkom 1960.-ih slikar Walter Keane (Christoph Waltz) postao je neviđeno popularan zahvaljujući zagonetnim portretima djevojaka s velikim očima. Bizarna i šokantna istina uskoro je otkrivena –autor tih slika nije Walter, već njegova supruga Margaret (Amy Adams). Činilo se da su živjeli u golemoj laži koja je zavarala cijeli svijet.

ANNIE

Quvenzhane Wallis sretno je i slabašno siroče po imenu Annie, ali i do­voljno jako da bi preživjelo na ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu gđicu. Hannigan (Cameron Diaz). Ali sve će se uskoro promijeniti nakon glavni kandidat za novog gradonačelnika Will Stacks (Jamie Foxx) upravo u Annie ugleda pri­liku za vlastitu političku kampanju te ju primi pod svoje okrilje. Stacks vje­ruje da je upravo on njezin anđeo čuvar, no Annien samouvjereni karakter i optimističan pogled na život možda znače upravo suprotno.

Za potpuni užitak tu je i specijalni LJUBAVNI MENI te neizostavna CineS­tarova ljubavna sjedala!

TJEDNA LJUBAVI u CineStaru donosi Yamamay, uz partnera akcije Bi­pu, te medijske pokrovitelje: 24 sata, Večernji list te CineStar TV Channels.

Više informacija o TJEDNU LJUBAVI možete pronaći na: