TKO KAŽE DA NEMA NIŠTA NA TELEVIZIJI?

Cinestar TV Channels u svibnju i lipnju donose gomilu vrhunskih serija.

 

Najpopularniji sitocmi svih vremena i legendarni likovi, te napete psihološke igre s neizvjesnim krajem prikovat će nas za male ekrane.

 

Neovisno o tome jeste li više filmoljubac ili preferirate cjelovečernje binđanje serija – na pravom ste mjestu. Osim premijernih vrhunskih naslova koji su imali kino realizaciju do prije samo godinu dana, vječnih hollywoodskih klasika, adrenalinskih akcija, stravičnih psiholoških trilera i horora, te filmova za cijelu obitelj, CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala svojim gledateljima pruža još veći izbor sadržaja.

 

Tako će se početkom svibnja u sklopu ciklusa Sitcomi na CineStar TV Comedy&Family kanalu, emitirati sve sezone najpopularnijih kultnih serija svih vremena Seinfeld i Klub otpisanih. Bilo da ste promišljeni škrtac, ekscentrični susjed, površna, neurotična i ‘one of the boys’ prijateljica ili pak sitničavi komičar, postoji ekipa i mjesto za vas, i to ni više ni manje nego Seinfeld ekipa.

 

 

Ukoliko se želite prisjetiti studentskih dana, vrijeme je da upoznate nesvakidašnje brucoše… ili što već jesu. Suspendirani odvjetnik, bivša aktivistica i anarhistica, asocijalni student filmske umjetnosti, samohrana majka, ”the najmlađa u skupini”, bivša propala srednjoškolska zvijezda i milijunaš bez života žele vam dobrodošlicu u Klub otpisanih.

 

 

Sitcome na CineStar TV Comedy&Family kanalu pratite od 6. svibnja, od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu.

 

Nakon zagrijavanja humorističnim serijama, ozbiljniju ulogu preuzima sasvim nova ljudska vrsta. Sintovi su humanoidni roboti čija je glavna funkcija biti ispomoć u svakodnevnim kućanskim zadacima. Prvotno su zamišljeni kao pomoć ljudima, no što ako stvari krenu u krivom smjeru… ili pravom u njihovom slučaju? Koliko dugo sintovi mogu ne biti svjesni svoga postojanja i početi razmišljati kao ljudi, baš kao svatko od nas?

Prvu sezonu serije Humans, koja inteligentno postavlja različita filozofska, moralna i etička pitanja koja se pojavljuju prilikom proučavanja teme umjetne inteligencije, pratite od 6. svibnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

 

 

Nakon nove generacije ljudi, vrijeme je da prijeđemo u neku sasvim dimenziju. Oscarovac J.K. Simmons uvodi nas u dimenziju dva svijeta kroz seriju Dvojnik. Mračni svijet intriga, opasnosti i izdaje, a jedino kome možete vjerovati ste vi sami, odnosno identični dvojnik iz paralelnog svijeta. Dobitnik nagrade Emmy za udarne termine, serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi te postavlja pitanje na koje nitko ne zna odgovor: što da su nam životi mogli biti drukčiji? Atraktivnu glumačku postavu, uz već spomenutog Simmonsa, upotpunit će Olivia Williams i Harry Lloyd.

 

 

Prva sezona priče o tajanstvenom svijetu skrivenom ispod površine naše svakodnevice kreće 20. svibnja na CineStar TV Premiere 1 kanalu, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

 

U svibnju i lipnju uživajte uz najpopularnije vrhunske serije na CineStar TV Premiere i CineStar TV Comedy&Family kanalima, dok raspored svih filmskih kanala CineStar TV Channels grupacije možete pratiti svakodnevno na web stranici u rubrici RASPORED.