TREĆA SEZONA NE BAŠ OBIČNOG PROPOVJEDNIKA NA CINESTAR TV PREMIERE 2

Već smo navikli da nam CineStar TV Premiere donosi najnovije hit filmove i serije. Neovisno o tome jeste li više filmoljubac ili preferirate cjelovečernje binganje serija – na pravom ste mjestu.

Ovog kolovoza pripremite se za uvrnutu akcijsku igru s neizvjesnim krajem koja će vas prikovati za male ekrane.

 

 

Popularni Propovjednik vraća se s trećom sezonom 9.8. od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 na CineStar TV Premiere 2 kanalu.

 

Ono što je započelo kao strip devedesetih, preraslo je u bezobraznu, blasfemičnu, duhovitu i zaraznu seriju koju nikako ne smijete propustiti. Serija Propovjednik (Preacher) predstavlja adaptaciju kultnog i, s kršćanskog stajališta, bogohulnog i heretičkog istoimenog stripa Gartha Ennisa i Stevea Dillona. Priča o propovjedniku kriminalne prošlosti iz Texasa, Jesseju Custeru (Dominic Cooper), kojeg jednog dana obuzme… nešto nadnaravno.

 

U trećoj sezoni Jesse nastavlja potragu za odsutnim Bogom, a njegova prava ljubav Tulip (Ruth Negga) i najbolji prijatelj Cassidy (Joseph Gilgun), 119 g. star irski vampir, pripremaju se za rat s vjerskom organizacijom koja ih je pokušala vrbovati. Jesse će to učiniti uz pomoć, ili možda usprkos svojoj širokoj obitelji, L’Angellesa. Do sada se klan L’Angelle nagovještavao u cijeloj seriji, a iz tih je nagovještaja lako razumjeti zašto se Jesse možda oklijeva opet baviti njima. Nažalost za njega, olakšavajuće okolnosti znače da će obitelj biti ponovno zajedno, makar samo zato što je Gran’ma (Betty Buckley) jedina osoba koju Jesse zna koja može vratiti mrtve u život. Kao što je to obično slučaj, za takve stvari treba platiti cijenu, a za Jesse to znači produženi boravak u Angelvilleu.

 

Ovo putovanje kreće od Annville-a do New Orleansa i Angelville-a, a novi likovi, koji, osim Gran’me uključuju Colina Cunningham-a kao TC-a i Jonnyja Coynea kao Allfather D’Aronique-a, začinit će ovu treću po redu ludu avanturu.

 

Što je stvarnost, a što mašta? Sad je pravo vrijeme za otkrivanje čudnovatog i nadnaravnog svijeta svakodnevice uz najpopularniju seriju od 9.8. na CineStar TV Premiere 2 kanalu koju možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 20:00.

 

Ukupno 10 epizoda treće sezone će vas iznenaditi, otkriti nešto novo o vašim omiljenim likovima ili naprosto vas natjerati na analiziranje moralnih pitanja.

 

 

Ponudu i dostupnost CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala možete istražiti na platformama i web stranicama svog operatera, a raspored emitiranja na https://cinestartvchannels.hr