Tulumari dok ne zatrudniš!

Zac Effron i Robert DeNiro u filmu o razuzdanim tulumima, seksu i jednom otkačenom djedici

Većina djedova želi čarape, no ovaj djedica ima na umu nešto potpuno drugačije!

Mladi, uštogljeni, konzervativni odvjetnik Jason Kelly (Zac Efron) je u završnoj fazi priprema za savršeno vjenčanje sa svojom naizgled idealnom zaručnicom Meredith Goldstein (Julianne Hough) kad njegova voljena baka premine. Iako je samo tjedan dana do velikog dana, svi su zabrinuti za djeda Dicka (Robert DeNiro), koji je odjednom ostao sam nakon 40 godina braka.

Nakon pogreba, Dick moli Jasona da ga odveze na Floridu, gdje će žalovati za svojom ženom. Znajući da je Dickova dozvola oduzeta – i uz obećanje da će se vratiti sljedeći dan – Jason nevoljko pristaje. Odmah na početku putovanja Dickov pravi plan izlazi na vidjelo – on želi ponovno izlaziti i tulumariti. Njih dvojica ubrzo kreću na nezaboravno putovanje, gdje ih čekaju razuzdani tulumi i lijepe žene.

U ovoj urnebesnoj komediji glume još i Aubrey Plaza, Zoey Deutch, Julianne Hough, Adam Pally i Dermot Mulroney. Redatelj filma je Dan Mazer, poznat po filmu Ali G Show.

https://youtu.be/ubAbkmQKmJs

Potpuno otkačenu komediju Djedica pušten s lanca s odličnom glumačkom postavom u distribuciji Blitz film i video možete pogledati već danas PRETPREMIJERNO u CineStaru i ostalim kinima.