U BESKRAJ I ONKRAJ! OD TVORACA PRIČA O IGRAČKAMA STIŽE SVJETLOSNI

„Svjetlosni” je nova priča studija Disney i Pixar o Buzzu Svjetlosnom, svemirskom rendžeru iz popularne franšize „Priča o igračkama”.

 

Radnja filma prati legendarnog svemirskog rendžera nakon što je zajedno sa svojim zapovjednikom i posadom ostao na neprijateljskom planetu udaljenom 4,2 milijuna svjetlosnih godina od Zemlje. Dok Buzz pokušava pronaći put kući kroz prostor i vrijeme, pridružuje mu se grupa ambicioznih novaka i njegov šarmantni robot, mačka Soks. Stvar se zakomplicira kada se pojavi najveća prijetnja misiji – Zurga i impozantne vojske nemilosrdnih robota.

 

U sinkroniziranoj verziji, jednom od najpoznatiji likova iz franšize Priča o igračkama „Svjetlosni“, glas je posudio poznati glumac Slavko Sobin. Njegovom mačku robotu, glas je posudio Hrvoje Klobučar, a ostali glasovi koji krase sinkroniziranu verziju filma su Lana Meniga, Rakan Rushaidat, Slavica Knežević, Pero Juričić, Ana Maras Harmander, Ivan Šarić i ostali.

 

Znanstveno-fantastična akcijska avantura „Svjetlosni“, u distribuciji Blitz filma, u svim kinima pogledajte od 16. lipnja i to u najprestižnijim formatima u IMAX, 4DX i REALD 3D, ali i 2D. Ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.