U CINESTAR KINIMA REKORDNA POSJEĆENOST!

U CINESTAR KINIMA REKORDNA POSJEĆENOST! VIŠE OD 60.000 POSJETITELJA

 

CINESTAR CINEMAS, NAJVEĆI KINOPRIKAZIVAČ U REGIJI, U UTORAK JE OSTVARIO REKORDNU POSJEĆENOST U JEDNOM DANU

Više od 250 CineStar zaposlenika u 14 multipleksa jučer je dočekalo  pre­ko 60.000 kinoposjetitelja koji su uživali u jedinstvenoj promotivnoj ak­ciji CINESTAR DAN ZA 10!  tijekom koje su mogli pogledati najveće aktu­alne filmske hitove.  Da je interes publike iznenadio i same organizatore go­vori brojka koja ovaj događaj svrstava među najposjećenija jednodnev­na događanja u Lijepoj našoj, a za vrijeme akcije svi su CineStar multipleksi oborili svoje dnevne rekorde posjećenosti!  Osim kinoula­znice posjetitelji CineStara mogli su po promotivnoj cijeni kupiti i omiljene grickalice te osvježavajuće piće zbog čega su kina s 5 zvjezdica bila defini­tivno najbolji izbor za izlazak ovaj utorak.

U akciju CINESTAR DAN ZA 10! bili su uključeni i formati 4DX, IMAX, realD 3D i AURO kako bi što više posjetitelja moglo uživati u tehnološkoj superiornost gledanja filmskih hitova na velikim platnima uz najnoviju teh­nologiju zvuka, ponos CineStar lanca. Zaljubljenici u klasičnu glazbu na ju­čerašnji su dan mogli pogledati najromantičniji balet – Giselle u izvedbi
Royal Opera House iz Londona koji je dio stalnog programa SPEKTAKLI U CINESTARU. Za sve kojima su filmovi ipak draži ponuda je bila zais­ta raznolika, a uključivala je hitove poput Transformers: Doba izu­miranja, Na rubu budućnosti, Godzilla, Kako izdresirati zmaja 2, Yves Saint Laurent, Walking on Sunshine, Gospodarica zla, Tko pre­živi pričat će, Izbavi nas od zla, Grace od Monaka i Obiteljski kaos.  

Zanimljivo je da su ulaznice za 4DX filmove rasprodane u svega sat vreme­na kao i da je akcija CINESTAR DAN ZA 10! privukla jednako i pripadnike mlađih generacija kao i stariju populaciju te da je tijekom trajanja akcije
svaki sat na blagajnama CineStara prodano više od 1500 ulaznica.

Zbog iznimne uspješnosti prvog izdanja najboljeg kino dana u godini za oče­kivati je da će CineStar ovakvo događanje ponoviti i 2015. godine na radost svih ljubitelja sedme umjetnosti.