U CINESTARU ZAGREB SVEČANO OTVORENA 11. OSCAR REVIJA powered by MasterCard

POČELO ZAGRIJAVANJE ZA OVOGODIŠNJU DODJELU NAGRADA AMERIČKE AKADEMIJE FILMSKIH ZNANOSTI I UMJETNOSTI 

Crveni tepih, živi zlatni kipovi, pjenušac i brojna poznata lica jučer navečer u pravom su hollywoodskom stilu u CineStaru Zagreb (u Brani­mir centru) službeno obilježili početak Oscar groznice koja je stigla i u Hrvatsku. Povod ovog ekskluzivnog okupljanja bilo je svečano otvaran­je 11. Oscar revije u sklopu kojega je premijerno prikazan film TEORI­JA SVEGA, nominiran za najprestižniju nagradu sedme umjetnosti u čak 5 kategorija. Ovu fascinantnu priču o nevjerojatnom životu genijalnog fizičara Stephena Hawkinga i njegove supruge Jane tako su prvi pogledali Andrea Andrassy, Tina Katanić, Iva Balaban i Karla Kaić, Rene i Ana Bitorajac, Zlatan Zuhrić Zuhra, Ines Preindl, Davor i Senka Meštrović, Saša Lozar, Dalibor Petko, Daniela Trbović i Lea Mija­tović. Posebno raspoloženi sinoć su u CineStaru bili Nenad Korkut i Martina Felja za koje su siječanj i veljača svake godine najuzbudljiviji mjeseci. Naime, prema neslužbenim informacijama čini se kako će upra­vo najpoznatiji liječnik na domaćoj modnoj sceni komentirati ovogodišnji prijenos dodjele 22. veljače, dok jedina naša dizajnerica čije se kreacije redovito nose na najvažnijim svjetskim red carpetima jedva čeka vidjeti haljine sa svojim potpisom i ispred Dolby Theatrea u Los Angelesu.

Oscar party nastavljen je nakon projekcije Teorije svega na svečanom koktelu u Wettpunktu u kojem su uzvanici mogli iskušati i koliko su sret­ne ruke.

11. Oscar revija održava se u svim CineStar kinima od 22. do 31. siječnja uz premijerne projekcije filmova Birdman (9 nominacija), Odrastanje (6 nominacija), Snajperist (6 nominacija) i Sudac (1 nominacija). Zahvaljujući MasterCardu, generalnom sponzoru 11. Oscar revije, svi koji svoju ulaznicu kupe na blagajnama CineStara i plate ju MasterCard ili Maestro karticom drugu će ulaznicu dobiti na poklon.