U HRVATSKU JE SLETIO THE BATMAN

Sinoć je Zagreb postao Gotham City

 

Tihi čuvar, moćni zaštitnik, vitez tame stigao je u punom sjaju

i obilježio poznate zagrebačke lokacije i nebodere

 

 

U kojem god pravcu sinoć pogledali u centru Zagreba, mogli ste vidjeti poznati bat sign. Zagreb je postao Gotham City, The Batman je donio sjaj svjetskih metropola u glavni grad Hrvatske. Fotografije koje su sinoć osvanule na društvenim mrežama, prikazuju poznate nebodere u Strojarskoj ulici i Zagrebačkoj Aveniji, Zagrepčanku te fontane kod Nacionalne i Sveučilišne knjižnice s poznatim znakom šišmiša.

 

U  ranim se večernjim satima na vrhu elitnog poslovnog centra u Strojarskoj ulici, kao i na simbolu grada Zagreba, poslovnoj zgradi Zagrepčanka, te poslovnog nebodera na Zagrebačkoj Aveniji, odakle se pruža pogled na cijelu metropolu, pojavio bat-sign, simbol jako dobro poznat svim obožavateljima DC Comicsa, koji simbolizira BATMANA, maskiranog i usamljenog zaštitnika Gotham Cityja.

 

Svjetlosnom projekcijom DC superheroja na zagrebačkim je fontanama spektakularno najavljena današnja premijera filma koji je i prije službenog početka izazvao ogroman interes publike jer su mnoge projekcije u prvim danima prikazivanja gotovo rasprodane! Činjenica je da samo neki filmovi imaju takvu moć – jedan od njih je The Batman.

 

Mnogi obožavatelji su odavno osigurali svoja mjesta u CineStaru Arena IMAX gdje će 3. ožujka u sklopu promocije i početka prikazivanja filma, biti izložen pravi CircuitMess Batmobile™, nastao u suradnji sa studijem Warner Bros. iz tehnološkog startupa Alberta Gajšaka.

 

Batmobile je robot auto koji kombinira umjetnu inteligenciju, strojno učenje, robotiku, autonomnu vožnju, računalni vid i niz drugih tehnologija. Zapravo je riječ o funkcionalnom vozilu igrački s tehnologijama kakve možete naći u vozilima koje prodaje Tesla. „Ništa slično nikada nije postojalo na tržištu: uradi-sam Batmobile™ je set za učenje elektronike i programiranja i zaista smo sretni da je WB to prepoznao. Radi se o setu kojeg je potrebno sastaviti prateći jednostavne upute i pritom naučiti ponešto o elektronici, programiranju, strojnom učenju, računalnom vidu i mnogim drugim temama na zabavan način. Veselimo se publici predstaviti naš Batmobile baš u jeku dolaska filma The Batman“ – izjavio je Albert Gajšak.

 

Alberta će fanovi filma i posjetitelji CineStar kina moći upoznati i razgledati njegov Batmobile samo danas, u četvrtak 3. ožujka od 15:00 sati u CineStaru u Arena centru.

 

Uz ulaznicu za 4DX u CineStaru Rijeka, Split i Arena sve posjetitelje od danas očekuje i limited edition Batman strip (do isteka zaliha), a diljem Hrvatske će se na dan otvaranja u okviru CineFan projekcija darivati svi posjetitelji pićem dobrodošlice. CineFan projekcije su posebne jer će neke posjetitelje dodatno razveseliti i stripovi i filmski gadgeti zato nemojte zaboraviti pogledati ispod sjedala.

 

Mnogima će odlazak u kino na projekciju The Batmana biti doista poseban izlazak u kino, pa u najvećem hrvatskom multipleksu, CineStar Zagreb u Branimir Mingle Mallu 3. i 4. ožujka od 18:00 sati ne propustite druženje s kostimiranim Catwoman i Batmanom koji će dijeliti Oreo poklone.

 

The Batman nije „samo“ film, Batman znači 176 minuta zabave, akcije i borbe u kojoj oni najranjiviji – imaju vjernog zaštitnika koji ih nikad ne prepušta sudbini.

 

Film studija Warner Bros.,  The Batman, u distribuciji Blitz filma, pogledajte u svim kinima od 3. ožujka u premium formatima (IMAX i 4DX), a ulaznice kupite već danas online ili na blagajnama CineStara.