U KINA DOLAZI JEZIVI PREQUEL NAJIKONOGRAFSKIJEG HOROR SERIJALA SVIH VREMENA -„FIRST OMEN“!

PRIPREMITE SE NA NIZ JUMPSCAREOVA I ZARONITE U SVIJET TAJNI I STRAVE

 

Bila je 1976. godina kada je Richard Donner režirao prvo poglavlje “Omena“, u kojem je Damien, utjelovljenje Antikrista, prvi put predstavljen javnosti. Film je doživio veliki komercijalni uspjeh, zaradivši više od 60 milijuna dolara u kinima u SAD-u. Ubrzo su uslijedila još dva filma: “Damien: Omen II” (1978.) i “The Final Conflict” (1981.), a oba su detaljno opisala Damienov uspon u svoje tinejdžerske i odrasle godine.
John Moore je režirao remake, “The Omen,” koji je u kinima prikazan 2006. i bio je financijski iznimno uspješan, zaradivši preko 120 milijuna dolara uz budžet od 25 milijuna dolara.

 

Sada je ova uspješna horor franšiza dobila i prequel pod nazivom „Prvo pretkazanje“, kako bi otkrili kako je sve počelo.
Redateljica Arkasha Stevenson nam otkriva tajanstvene korijene zla u priči o amerikanki Margaret Daino, koja dolazi u Rim kako bi započela život posvećen službi Crkve. No, ono što otkriva je mračna zavjera usmjerena na rođenje Antikrista, što dovodi u pitanje njezinu vlastitu vjeru.

 

Glumačka ekipa, predvođena talentiranom Nell Tiger Free (najpoznatija po ulozi u M. Night Shyamalanovoj psihološko-horor seriji Sluškinja) u ulozi Margaret Daino, obećava izvanredne izvedbe uz Tawfeeka Barhoma, Sôniu Bragu, Ralpha Inesona i Billa Nighyja u ključnim ulogama.

 

Produkcija filma je bila prava epska avantura, obuhvaćajući snimanje na lokacijama u Rimu i u studijima Lumina Studios, stvarajući jedinstveni vizualni doživljaj.

 

Prvo pretkazanje“ možete pogledati pretpremijerno već danas, 3. travnja 2024., na CineHorror projekcijama u CineStar kinima, te od četvrtka 4. travnja u svim kinima diljem zemlje.

 

Prvo pretkazanje” vas poziva na putovanje u mračnu stranu ljudske duše i borbu protiv nepojmljivog zla. Ne propustite ovu uzbudljivu priču koja će vas držati na rubu sjedala!