U KINA JE STIGAO REKORDNI ČETVRTI NASTAVAK POPULARNOG NORDIJSKOG SUPERJUNAKA THOR: LJUBAV I GROM

Novo poglavlje u sjajnoj MARVEL franšizi “Thor: Ljubav i grom” je napokon u kinima diljem Hrvatske!

 

Film se prikazuje u najprestižnijim kino formatima: Real 3D, 4DX formatima, IMAX 3D te standardnom 2D kino formatu. Veteran MCU-a Chris Hemsworth ponovno utjelovljuje Thora, i to u najopuštenijem i najzabavnijem izdanju do sada!

 

Od 2011.godine se Thor pojavio u čak sedam MCU filmova, kao i u animiranoj seriji Marvel Studios “What if…?”, postavši prvi lik na čelu četiri filmske franšize. Za obožavatelje diljem svijeta, Chris Hemsworth je jednostavno Thor, a ipak još uvijek osjeća potrebu da istražuje i razvija svoju ulogu. „Osjećao sam golemi pritisak”, priznaje Hemsworth. „Thor je jedini lik koji je do sada snimio samostalni četvrti film, pa sam želio napraviti nešto drugačije. Želim da se moj lik razvija i napreduje.”

 

Thor je nekoć bio arogantan i impulzivan princ kojeg je njegov otac Odin protjerao iz Asgarda. Od tada je doživio ogroman rast i gubitak – progoni ga vjerovanje da će svatko koga voli doživjeti sigurnu smrt. Nakon Bitke za Zemlju, on se odriče prijestolja Novog Asgarda i kreće na putovanje samootkrivanja. Ali kada se pojavi novi neprijatelj koji namjerava eliminirati sve bogove, on mora otkriti misterij Gorrove osvete i zaustaviti ga.

 

Ljubav je tema koja se provlači kroz film, ali Waititi i ekipa definitivno donose i grmljavinu. “Thor: Ljubav i grom” je sličan Ragnaroku u smislu tona i stila, ali htjeli smo učiniti svjetove i situacije u koje stavljamo Thora još izazovnijim”, kaže Waititi.

 

Mega zvjezdanu ekipu osim Hemswortha čine i oskarovka Natalie Portman u ulozi Jane Foster, oskarovac Christian Bale kao negativac Gorr the God Butcher; Tessa Thompson kao Valkyrie, Russell Crowe kao Zeus, kralj bogova, Taika Waititi kao Korg, a tu su i Čuvari galaksije — Chris Pratt kao Peter Quill, Karen Gillan kao Nebula, Pom Klementieff kao Mantis, Dave Bautista kao Drax, Bradley Cooper posuđuje glas Rocketu, a Vin Diesel Grootu.

 

Film “Thor: Ljubav i grom” režira Taika Waititi prema scenariju koji je pisao s Jennifer Kaytin Robinson. Produkciju potpisuju Kevin Feige i Brad Winderbaum, a pridružuju im se i izvršni producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brian Chapek, Todd Hallowell i Chris Hemsworth.

 

“Thor: Ljubav i grom”  u distribuciji Blitza u kinima pogledajte već danas, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajnama kina.