U KINA STIŽE BRUTALAN OSVETNIČKI TRILER „MONKEY MAN“ DEVA PATELA

 

Zagreb, 02.04.2024.

Pripremite se za najbrutalniji adrenalinski udarac koji ćete doživjeti na velikom platnu! Glumac Dev Patel, poznat po svojim nezaboravnim ulogama (Milijunaš s ulice, Lav), sada ulazi u redateljski ring s „Monkey Manom“ – filmom koji će vas ostaviti bez daha!

Suočen s mračnim ulicama i opasnim podzemljem, Patel vodi nas na epsko putovanje osvete i akcije u stilu najvećeg majstora, Johna Wicka.

Radnja filma inspirirana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu utjelovio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svaku večer, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Nakon mnogo godina potisnutog bijesa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok mu trauma iz djetinjstva ključa, njegove ruke s misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život.

Kritičari su oduševljeni ovim akcijskim trilerom koji dolazi u kina. Trenutno na Rotten Tomatoesu ima visokih 93%, a pozitivne recenzije dobio je od cijenjenih kritičara. „Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, isto je i s Patelom. Zahtijeva krvavu borbu, ali je jako lijepo snimljena. Zaboravite Johna Wicka, neka nitko više ne sumnja u snagu akcijske zvijezde kao što je Dev Patel”, napisao je Chase Hutchinson iz TheWrapa. Kritičarka Mae Abdulbaki iz Screen Ranta dodala je: “Borba prsa o prsa i koreografija borbe doimaju se električno, pršte energijom koja će vas držati prikovanima i zalijepljenima za ekran.”

Prepun uzbudljivih i spektakularnih borbenih scena, „Monkey Mana“ je režirao Patel prema svojoj originalnoj priči i scenariju koje je napisao s Paulom Angunawelom i Johnom Colleeom.
Produkciju potpisuju Dev Patel, Jomon Thomas, oskarovac Jordan Peele, Win Rosenfeld, Ian Cooper, Basil Iwanyk, Erica Lee, Christine Haebler i Anjay Nagpal.

Ovaj film garantira nezaboravnu vožnju koja će vas držati na rubu sjedala, uvodeći vas u svijet akcije, napetosti i nevjerojatnih obrata. Pripremite se za eksplozivno iskustvo koje će vas ostaviti bez riječi.

Film „Monkey Man“ možete pogledati od 4. travnja u svim kinima, u distribuciji Blitz filma.

Ulaznice su u prodaji.