U PRODAJI ULAZNICE ZA AVANTURISTIČKI SPEKTAKL “PLANET MAJMUNA: NOVO KRALJEVSTVO”

 

Od danas su u prodaji ulaznice za jedan od najočekivanijih filmova godine, “Planet majmuna: Novo kraljevstvo” redatelja i producenta Wesa Balla!

Ovaj spektakularni nastavak kultne franšize studija 20th Century  u kina stiže već 8. svibnja u distribuciji Blitz filma u najprestižnijim kino formatima kao što su IMAX, 4DX i ScreenX.

 

Redatelj Wes Ball udahnuo je novi život u globalnu epsku franšizu smještenu nekoliko generacija u budućnost nakon vladavine Cezara, u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi harmonično, dok su ljudi svedeni na život u sjeni. Kako novi tiranski vođa gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun kreće na zastrašujuće putovanje na kojem se suočava s dvojbama o budućnosti i odabiru između dva potpuno različita pogleda na povijest. Ballov vizionarski pristup filmu osigurava status jednog od najuzbudljivijih filmskih događaja godine. S nevjerojatnom kreativnošću i preciznošću, Ball je stvorio svijet koji će vas zaintrigirati, oduševiti i ostaviti snažan dojam.

 

U ovom maestralnom postapokaliptičnom svijetu glavne uloge tumače talentirani mladi glumci Owen Teague, Travis Jeffery, Lydia Peckham i Freya Allan, koji donose svojevrsnu svježinu i snagu ovom filmskom univerzumu. Njihove izvedbe su emotivne, snažne i autentične, doprinoseći dubini i kompleksnosti priče.
Uz njih, u filmu se ističu i izuzetne izvedbe iskusnih glumaca Kevina Duranda i Petera Macona, koji donose svoje bogato glumačko iskustvo i karaktere koji će vas ostaviti bez daha.

 

Scenarij su napisali Josh Friedman i Rick Jaffa, Amanda Silver i Patrick Aison, temeljen na likovima koje su kreirali Rick Jaffa i Amanda Silver, a producenti su Wes Ball, Joe Hartwick, Jr., Rick Jaffa, Amanda Silver, Jason Reed, s Peterom Cherninom i Jenno Topping kao izvršnim producentima.

 

Ne propustite priliku i osigurajte svoje ulaznice već danas! Ulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili online putem web stranica kinoprikazivača.