ULAZNICE ZA NAJIŠČEKIVANIJI AKCIJSKI BLOCKBUSTER JOHN WICK 4 NAPOKON PUŠTENE U PRODAJU

ULAZNICE ZA NAJIŠČEKIVANIJI AKCIJSKI BLOCKBUSTER JOHN WICK 4 NAPOKON PUŠTENE U PRODAJU

JOHN WICK 4

U KINA STIŽE U SRIJEDU, 22. OŽUJKA

 

 

 

Zagreb, 03.03.2023. – Od danas su dostupne ulaznice za četvrti nastavak akcijskog kino spektakla JOHN WICK 4 koji u distribuciji Blitz filma u kina stiže pretpremijerno u srijedu, 22. ožujka ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, Extreme te ostalim kino formatima.

 

U Wickovom svijetu sviće novi dan: nova pravila, nove ideje i novo upravljanje koje personificira sadistički frontmen Visokog stola, Marquis, kojeg je utjelovio Bill Skarsgård.

 

Keanu Reeves vraća se u jednoj od svojih najprepoznatljivih uloga bivšeg atentatora, plaćenog ubojice koji ovog puta otkriva put do pobjede nad Visokim stolom – vijećem dvanaest gospodara zločina koji upravljaju najmoćnijom organizacijom podzemlja, i koja je za Wickovu glavu raspisala tjeralicu vrijednu više milijuna dolara. Ali, prije nego što Wick može zaslužiti svoju slobodu, mora se suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta koji stare prijatelje pretvaraju u smrtonosne neprijatelje.

 

U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film gledatelje vodi u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

 

U režiji Chada Stahelskog i produkciji Stahelskog, Basila Iwanyka i Erice Lee  u filmu još glume i Ian McShane kao Winston, Lance Reddick kao Charon, legendarni Laurence Fishburne, te akcijska superzvijezda i majstor borilačkih vještina Donnie Yen.

 

Za scenarij su zaslužni  Shay Hatten i Michael Finch. Keanu Reeves, Louise Rosner, David Leitch i Michael Paseornek su izvršni producenti filma.

 

John Wick 4, u distribuciji Blitza, pogledajte u kinima od 22. ožujka u premium formatima.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                    https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska
Hashtag:                     #JW4