ULAZNICE ZA VELIKO FINALE FRANŠIZE ČUVARI GALAKSIJE SU NAPOKON PUŠTENE U PRODAJU

ULAZNICE ZA VELIKO FINALE FRANŠIZE ČUVARI

GALAKSIJE SU NAPOKON PUŠTENE U PRODAJU

 

 

 

 

Zagreb 07.04. 2022. – Nakon dugog čekanja, u prodaju su puštene ulaznice za veliko finale ikonične Marvelove franšižeČuvari galaksije: Volume 3“ koji u distribuciji Blitz filma stiže pretpremijerno
od 3. svibnja ove godine u najprestižnijim kino formatima: IMAX 3D, 4DX, RealD 3D te ostalim kino formatima.

 

U trećem filmu svemirskih proporcija redatelja Jamesa Gunna gledamo mnoga poznata lica, uključujući Chrisa Pratta kao Stara-Lorda, Zoe Saldañu kao Gamoru, Bradleyja Coopera kao Rocketa, Davea Bautistu kao Draxa, Vina Diesela kao Groota, Karen Gillan kao Nebulu, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina te Elizabeth Debicki kao Ayeshu.

 

U finalnom nastavku naša voljena skupina neprilagođenih heroja izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji se još uvijek opravlja od gubitka Gamore, mora oko sebe okupiti tim kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od njih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

 

James Gunn je redatelj, ali je i napisao scenarij. Kevin Feige producira uz Louisa D’Esposita, Victoriju Alonso, Nikolasa Kordu, Saru Smith i Simona Hatta koji su izvršni producenti.
Čuvari galaksije: Volume 3“  studija Marvel u distribuciji Blitza pogledajte pretpremijerno od 3. svibnja, a ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina ili online putem web stranica kina.

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                          https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                          https://www.instagram.com/blitzhrvatska/
YouTube:                            https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska