URONITE U SVIJET PREMIJERNIH FILMOVA NA CineStar TV Premiere KANALIMA!

Pobjegnite iz svijeta kojeg poznajete. Pripremite se za raj, revoluciju i pakao u kojima je sve dopušteno, jer vrijeme je za ‘konačni obračun’. Uzmite ono što vam pripada i uronite u svijet premijernih filmova na CineStar TV Premiere kanalima!

Svibanj na CineStar TV Premiere kanalima gledateljima donosi premijerne uspješnice koje su do prije samo godinu dana oduševljavale gledatelje u kinima. Tako će se među velikim kino hitovima na programu najpopularnijih filmskih kanala, čiji program možete gledati i u HD rezoluciji, u svibnju emitirati TV premijere poput Trilogija Različita: Odana, akcijskog spektakla Hardcore Henry, komedije Daleki rođaci: Revolucija i adrenalinom nabijeni film Pad Londona sa Gerard Buttlerom i Morgan Freemanom u glavnim ulogama. Osim popularnih filmskih kino uspješnica, CineStar TV Premiere kanali u svibnju emitiraju i veliko finale serije o piratima Crna jedra, te prvu sezonu serije grada u kojem je sve dozvoljeno Čarobni grad čiji vas protagonisti vode u davnu 1950. godinu i vrijeme mafijaških obračuna.

Doživite neometani premium doživljaj uz CineStar TV Premiere kanale. Na televizijskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 uživajte u premijernim naslovima koji su imali svjetsku kino realizaciju, a  prikazuju se na premijernim kanalima sa odmakom od svega 12 do 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima! CineStar TV Premiere filmski kanali gledateljima omogućuju praćenje omiljenih filmskih i serijskih sadržaja 24 sata dnevno s hrvatskim titlovima i to bez reklama.

Raspored emitiranja filmova i programa cijele CineStar TV Channels grupacije televizijskih kanala možete vidjeti na RASPORED