USUSRET HALLOWEENU STIŽE HOROR PRIČA INSPIRIRANA STVARNIM DOGAĐAJIMA – DRAGI DAVID

 

 

20.10.2023. – Ulaznice su u prodaji za Buzzfeedov hororac „Dragi David“. Ovog Halloweena zavirite u svijet paranormalne stvarnosti s horor filmom “Dragi David”, koji već pretpremijerno 26.10. stiže u kina diljem Hrvatske u distribuciji Blitz filma.

 

Jeza iz priče “Dragi David” započela je još 2017. godine, kada je karikaturist Adam Ellis podijelio svoje nadnaravno iskustvo putem svog Twitter profila, a koje je postalo viralno i unijelo strah u srca mnogih. Naime, njegov stan je počeo proganjati duh preminulog djeteta koje je mu je pokušavalo uzeti život nakon što je ostavio nepromišljen komentar na društvenoj mreži. Kasnije je počeo dijeliti čak i fotografije i videozapise na kojima se mogla vidjeti silueta djeteta koje ga progoni. Nakon toga, počeo je ilustrirati njegov lik.

 

Što dublje istražujete, istina postaje sve mračnija. Misterija duha djeteta će vas prilično potresti, a svakim novim saznanjem će vas sve dublje uvući u horor priču o kojoj se godinama šuška na internetu. Upozoravamo vas, kada jednom spoznate istinu, nema povratka natrag. Usudite li se?

 

“DRAGI DAVID” pogledajte pretpremijerno od 26. listopada, a ulaznice kupite već danas na blagajnama kina ili online putem web stranice: https://cinestarcinemas.hr/ .

 

SOCIAL MEDIA:
Facebook:                   https://www.facebook.com/BlitzHrvatska/
Instagram:                  https://www.instagram.com/blitzhrvatska
YouTube:                    https://www.youtube.com/@BlitzHrvatska
TikTok:                       @blitzzfilm