Uz CineStar i najveće kino-hitove, školski praznici traju duže!

Školarci su u novu školsku godinu ušli na najbolji mogući način – uz najveće kino-hitove u CineStaru!

Akcija U CineStar, pa u školske klupe ovoga je vikenda razvese­lila čak preko 10.000 učenika koji su uz sjajne filmove zaboravili na stres koji donosi početak nove školske godine. I dok su marljivo pripremljene školske torbe, knjige i bilježnice čekale prvi dan škole, njihovi su vlasnici u subotu i nedjelju bezbrižno uživali u povoljnim ulaznicama za filmske hitove kao što su neponovljiva animacija Malci, atraktivni glazbeni hit We Are Your Friends, akcijom nab­rijana ekranizacija kultne video-igre Hitman: Agent 47, komedija za cijelu obitelj Godišnji odmor snova: Nova generacija, čarob­na i bajkovita animacija za djecu Mune: Čuvar mjeseca te dugoiš­čekivani Transporter: Nasljedstvo koji se mogao pretpremijerno pogledati samo u CineStar kinima.

Kao i svakoga vikenda u CineStaru, kino-ulaznice su u vremenu od 11 do 17h bile samo 20kn, a razlog više za provesti cijelo poslijepo­dne u CineStaru bile su i kreativne radionice, druženje uz zabavne CineStarove maskote i cool pokloni koje su omogućili partneri akci­je, UHU i Školska knjiga!

U fotogaleriji koju donosimo pogledajte koliko je zabavno bi­lo u svim CineStar kinima u Hrvatskoj i uvjerite se kako uz CineStar i sjajne filmove škola započinje osmijehom!

A da će zabave biti i za vrijeme škole iz CineStara potvrđuju već sada, jer sutra počinje kreativni natječaj Režiraj i snimi film! kao najava Dječjem Festivalu u CineStaru koji će se održati od 8. do 12. listopada 2015.!