UŽIVAJTE U HIT SERIJAMA NA CINESTAR TV 1 KANALU

Od 7. rujna CineStar TV 1 kanal u večernjem terminu počinje s prikazivanjem tri urnebesna sitcoma koji se smatraju apsolutnim klasicima komedije. Gledatelji će tako moći gledati Seinfelda, Klub otpisanih i Archera, a večer će biti nadopunjena filmskim hit blockbusterom – jer serije je uvijek najbolje pauzirati dobrim filmom!

 

Povratak pred televizore nakon skromnog i sunčanog ljeta velika je promjena za koju mnogi nisu spremni, stoga je važno u tijelu zadržati dovoljne razine hormona sreće. CineStar TV 1 kanal prilagodio je svoju jesensku programsku shemu u kojoj osigurava samo dobre emocije hit serijama.

 

Od 7. rujna na CineStar TV 1 kanalu pratite zaredom tri sitcoma koja već sada pripadaju u klasike kratkih komičnih formata: Klub otpisanih (Community), Seinfeld i Archer. Od ponedjeljka do četvrtka, iz tjedna u tjedan, moći ćete gledati po dvije epizode Kluba otpisanih s početkom u 19:15 sati. Nakon toga slijede dvije epizode Seinfelda s početkom u 20:05, a nakon filmskog hit blockbustera u 21h, slijede i dvije epizode Archera.

 

KLUB OTPISANIH – OD PONEDJELJKA DO ČETVRTKA U 19:15H

 

Joel McHale, Donald Glover i Chevy Chase predvode ekipu „propaliteta“ koji su završili na javnom koledžu u kojemu prevladava kaos umjesto prenošenja znanja. Njihova svakodnevica popraćena je ludim situacijama u kojima svi često izvuku deblji kraj. Kako izgledaju prijateljstva, veze, loši i najbolji trenutci među odraslim ljudima koji nemaju pojma kako i kamo dalje, saznat ćete od 7. rujna u 19:15. Od ponedjeljka do četvrtka prikazat će se po dvije epizode ovog odličnog sitcoma koji je utržio i Primetime Emmyja za najbolju seriju.

 

SEINFELD – OD PONEDJELJKA DO ČETVRTKA U 20:05H

 

Seinfeld doista ne treba posebno predstavljanje. Siroviji prethodnik „Prijatelja“, slovi za sitcom koji ćete ili voljeti ili nećete voljeti, a ako pripadate drugoj skupini – izazivat ćete čudne poglede. Jerry, Elaine, Kramer i George postali su dio opće kulture, a najuzbudljiviji dijelovi ove serije svakako je čekanje da naleti jedna od ONIH poznatih scena koje svi znaju – možda je za vas to Soup Nazi, Stella ili Yadda Yadda… Seinfeld pratite od 7. rujna, od ponedjeljka do četvrtka u 20:05h na CineStar TV 1 kanalu i izvježbajte trbušne mišiće uz kvalitetan inteligentan humor.

 

ARCHER – OD PONEDJELJKA DO ČETVRTKA IZA BLOCKBUSTERA

 

Archer je serija koja će vas osvojiti svojim britkim i crnim humorom, totalnim nedostatkom diskrecije i cenzure i nevjerojatnim situacijama. Serija se fokusira na elegantnog super špijuna Sterlinga Archera (H. Jon Benjamin) koji se nosi s problemima svjetske špijunaže i vlastite disfunkcionalnosti. On je brz na jeziku, šarmantan i nevjerojatno egoističan. Zbog eksplicitnog sadržaja, Archer se prikazuje u kasnom večernjem terminu iza filmskog hit blockbustera, od ponedjeljka do četvrtka od 7. rujna.

 

Provedite ovu jesen uz najbolje humoristične serije i kultne likove koji će vas natjerati na suze – od 7. rujna na CineStar TV 1 kanalu.