VEĆ ŠESTU GODINU ZA REDOM NAJOMILJENIJI MEĐU GLEDATELJIMA!

CineStar TV filmski kanal prvi je domaći televizijski kanal specijaliziran isključivo za najbolje filmove i serije, skrojen po mjeri za prave filmoljup­ce! Pokrenut u lipnju 2009. godine, ovoga mjeseca slavi uspješnih šest godina tijekom kojih je postao najgledaniji filmski kanal u Hrvatskoj i regi­ji! CineStar TV svakodnevno donosi najveće hollywoodske hitove i brojne filmske spektakle, kao i nagrađivane europske naslove, biografije, doku­mentarne i animirane filmove, zbog čega su ga gledatelji prepoznali kao najomiljeniji filmski kanal za cijelu obitelj! Osim filmova, CineStar TV pri­kazuje i ekskluzivne emisije sa snimanja aktualnih kino blockbustera, in­tervjue sa najvećim glumačkim zvijezdama te najzanimljiviji popratni sa­držaj i vijesti za sve ljubitelje sedme umjetnosti, a godišnje prikazuje više od 350 filmova, među kojima je preko 250 premijernih naslova te više od 150 odabranih vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova.

https://youtu.be/Su837ZdEnKA

Jedinstveni koncept CineStar TV filmskog kanala i njegov vrhunski sadr­­žaj gledateljima donosi emocije, adrenalin, zabavu i potpuni užitak gledanja televizije! Već 6 godina, 7 dana tjedno, 24 sata dnevno, CineStar TV filmski kanal svojim ekskluzivnim sadržajem gledateljima donosi filmsku čaroliju u njihov život! Slaveći šesti rođendan, u slavljeničkom vam raspoloženju Ci­neStar TV donosi čak osam premijernih naslova!

SPIRIT, kriminalistička akcija s fantastičnim elementima o policajcu koji se vrati s ‘one strane’ kao Duh i postane junak čija je misija boriti se protiv zlih sila iz sjena Središnjega grada. U glavnim su ulogama Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson i Eva Mendes.

 spirit2
 
BUSH, Biografski film Olivera Stonea prati život Georgea W. Busha. U glavnim su ulogama Josh Brolin i Elizabeth Banks.

 
 w
 
SAVRŠENI BIJEG, napeti pustolovni triler o mladom bračnom paru koji, umjesto da uživa u medenom mjesecu i ljepotama Havaja, strahuju od psihopata koji prati i ubija turiste. U glavnim su ulogama Milla Jovovich i Steve Zahn.
 
Perfect getaway2
 

Ostali premijerni filmski  naslovi koji vas ovoga mjeseca očekuju na Cine­Star TV filmskom kanalu su: romantična komedija Slučajni suprug, s Umom Thurman, Justinom Machadom i Jeffreyjem Deanom Morganom u  glavnim ulogama; komedija Penelope u kojoj glavne uloge tumače Chris­tina Ricci, James McAvoy i Reese Witherspoon; Bobby, povijesna drama o ubojstvu Roberta F. Kennedyja u kojoj glume izvrsni Anthony Hopkins, De­mi Moore i Sharon Stone; animirani film Mamac za morskog psa te sjaj­na akcija Ulični borac: Legenda o Chun-Li u kojoj glume Kristin Kreuk i Michael Clarke Duncan.

U obitelji CineStar TV Channels nalazi se i CineStar TV Action&Thriller, pokrenut 2011. godine. Oba kanala emitiraju se u 16:9 SD formatu, a filmski se program prikazuje 24 sata dnevno! CineStar TV Channels su 2013. godine prošireni i prvim domaćim premium filmskim kanalima CineS­tar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2. CineStar TV Premiere ka­nali prvi su domaći kanali koji svoj program prikazuju u High definition for­matu slike, a svi premijerni naslove koji su imali svjetsku kino distribuciju prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima!

CineStar TV Channels i dalje će se truditi ispunjavati najviša očekivanja svojih vjernih gledatelja te će na male ekrane nastaviti donositi neponovlji­vu filmsku čaroliju!