VRAĆA NAM SE MALI DLAKAVAC KOJI JE POSTAO MAJSTOR BORILAČKIH VJEŠTINA!

Na proljeće 2016. vraća nam se jedna od najuspješnijih animiranih franšiza na svijetu, u najsmješnijoj i najvećoj avanturi do sada – KUNG FU PANDA 3!

Nastavljajući svoje legendarne fenomentastične avanture, neodoljiva, po­malo nespretna panda Po suočit će se sa dvije velike opasnosti. O čemu se točno radi, otkrit ćemo na proljeće iduće godine, ali smo sigurni da će biti jednako uzbudljivo kao što je bilo i u prva dva nastavka koja su osvojila svijet!
Za sada nam je poznato kako će kung fu majstor Po napokon pronaći svoje­ga izgubljenog oca s kojim će poći na zabavno putovanje. Ono će ih odvesti u tajnovito selo, mali raj koji je dom brojnih urnebesno smiješnih pandi, jednako nestašnih i nespretnih kao što je i sami Po. No sreću i veselje naru­šit će im Kai, strašni zlikovac kojemu je namjera poraziti sve kung fu maj­store u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora izvesti neizvedivo — istrenirati i učiniti kung fu majstorima cijelo selo prepuno zaigranih, še­prtljavih pandi kako bi stvorio veliku bandu Kung Fu Panda, koje će moći pružiti otpor strašnome zlikovcu koji im prijeti istrebljenjem!

https://youtu.be/10r9ozshGVE

Ovaj zabavni animirani film u hrvatska kina stiže u ožujku 2016. go­dine u distribuciji Blitz film i video distribucije, a dotad uživajte u prvom traileru uz avanture slatke pande Po!