VUK S WALL STREETA EKSKLUZIVNO NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

CINESTAR TV PREMIERE KANALI SLAVE 1. ROĐENDAN  

PRIPREMITE SE NA ONO ŠTO SLIJEDI

Vuk s Wall Streeta, 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađio­ničara, Non-Stop, Pompeji i Need for Speed samo su neki od premi­jernih TV naslova kojima nas povodom prvog rođendana časte CineStar TV Premiere kanali!

Kada su prije godinu dana s emitiranjem započeli CineStar TV Premiere kanali rečenica Opet nema ništa na televiziji postala je stvar prošlosti. Naime, tog su trenutka i Hrvati ušli u privilegirani krug gledatelja koji u udobnosti svoga doma mogu uživati u najjačim kinonaslovima samo 12-16 mjeseci nakon njihovog igranja na velikim platnima. Osim filmskih premi­jera poput Plaćenika, Igara gladi, i Sumrak saga maratona CineStar TV Premiere kanali donijeli su nam i odlične serije, kultne hollywoodske i evropske filmove kao što su 96 sati: Istanbul, U dobru i zlu,  Nemoguće, Umjetnik, Pad Olimpa, Nedodirljivi, Avijatičar, Chef, brojne ekskluzivne materijale koji nam otkrivaju što se zbivalo iza kamera tijekom snimanja najvećih blockbustera te različite tv specijale namijenjene ljubiteljima sed­me umjetnosti, ali i svima nama koji se jednostavno volimo dobro zabaviti i opustiti uz kvalitetan tv sadržaj.

Stoga, PRIPREMITE SE NA ONO ŠTO SLIJEDI jer CineStar TV Premi­ere kanali u drugoj godini emitiranja nastavljaju još žešćim tem­pom i s ponosom najavljuju po prvi puta na malim ekranima prošlogodiš­nje kinouspješnice: Vuk s Wall Streeta, 12 godina ropstva, Herkul, Kuća velikog mađioničara, Non-Stop, Pompeji i Need for Speed. Ovi naslovi koji će zadovoljiti sve ukuse, samo su mali dio zimske programske sheme CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2 kanala te njihovih filmskih iznenađenja koja nas očekuju u 2015.

A ukoliko u svojoj kućnoj tv ponudi nemate ove ekskluzivne filmske kanale sada je prilika da ih nabavite jer su dostupniji nego ikada kao zasebni premium paket u sklopu B.net i Vip TV ponude već za 29, 00 kn. Za više informacija kontaktirajte svog operatera.

http://youtu.be/5-RhSJSyuyA

CineStar TV Premiere su premijerni filmski kanali koji pružaju odabir izme­đu najboljeg filmskog i  serijskog sadržaja, najbolje hollywoodske hitove, najbolje filmske naslove europske kinematografije,  ekskluzivne specijalne emisije i odlične serije. CineStar TV Premiere kanali godišnje donose više od 200 filmova, među kojima je barem 100-tinjak premijernih filmova, te više od 100-tinjak odabranih  vrhunskih i najpopularnijih kataloških filmskih hitova. Svi premijerni naslovi koji su imali svjetsku kino re­alizaciju prikazuju se sa odmakom od svega 12-16 mjeseci od po­četka prikazivanja u kinima! Programi se emitiraju u tehnologiji visoke razlučivosti HD. CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD emitiraju oštriju i kvalitetniju sliku s do četiri puta više detalja i živopisnim bojama.

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama Bnet, VipTV, Op­tiTV, H1TV, AmisTv i Iskon TV.