VUK S WALL STREETA OTVARA OSCAR TV REVIJU NA CINESTAR TV PREMIERE KANALIMA

Vrhunac filmske sezone svake je godine dodjela nagrada Američke aka­demije filmskih umjetnosti i znanosti, poznatijih kao Oscar, koja se odr­žava od 1929. i koja spada u najprestižnije događaje na svijetu. Utrka za ovo jedinstveno priznanje u jesen dobiva svoje prve favorite, no sva na­gađanja nestala su 15.1. kad su službeno objavljene nominacije za Zlatni kipić.

CineStar TV Premiere kanali dodatno će zagrijavati Oscar atmosferu tije­kom veljače prikazivanjem vlastite Oscar TV revije. Prije same dodjele Oscara koja je zakazana za 22.2., CineStar TV Premiere 1 će svaku nedjelju u veljači u 20:00 sati emitirati sljedeća oscarovska remek-djela: Vuk s Wall Streeta (1.2.), Kolovoz u okrugu Osage (8.2.), U glavi Llewyna Davisa (15.2.) te 12 godina ropstva (22.2.) s kojim i završava nedjeljna Oscar TV revija na CineStar TV Premiere kanalima.

http://youtu.be/CeMhXwcGy1o

VUK S WALL STREETA 1.2.

THE WOLF OF WALL STREET

Film o kojem svi pričaju, film koji je oduševio i kritičare i publiku diljem svijeta, film koji je ocijenjen kao najbolja dosadašnja suradnja genijalnog Martina Scorsesea i ništa manje senzacionalnog Leonarda DiCaprija, Vuk s Wall Streeta, svoju hrvatsku TV premijeru imat će u nedje­lju 1. veljače u 20:00 sati na CineStar TV Premiere 1 kanalu.

Fantastična DiCaprijeva izvedba Jordana Belforta, burzovnog mešetara čiji su uspon, nevjerojatni ekscentrični životni stil, ali i strmoglavi pad bili glavna tema medija cijele prošle godine, potpomognuta je jednako sjaj­nim sporednim glumcima koje predvode Matthew McConaughey, Jo­nah Hill i Margot Robbie.

KOLOVOZ U OKRUGU OSAGE 8.2.

AUGUST: OSAGE COUNTY

Kolovoz u okrugu Osage je mračna, duhovita i dirljiva priča o snažnim ženama obitelji Weston koje obiteljska kriza ponovo dovede u roditeljsku kuću u kojoj su odrasle i disfunkcionalnoj ženi koja ih je odgojila. Film je snimljen prema istoimenoj predstavi Tracy Letts okrunjenoj nagradom Pulitzer te nagrađenoj s pet nagrada Tony 2008. godine, uključujući onu za najbolju predstavu. Zvjezdanu glumačku postavu čine Meryl Streep, Julia Roberts, Ewan McGregor, Chris Cooper, Abigail Breslin, Be­nedict Cumberbatch i Juliette Lewis. Pogledajte Kolovoz u Okrugu Osage  8. veljače u 20:00 sati na CineStar TV Premiere 1.

U GLAVI LLEWYNA DAVISA  15.2.

InsideLlewyn

Braća Joel i Ethan Coen u jednom od svojih najboljih filmova upoznaju nas s tjedan dana života mladog folk pjevača koji nastoji uspjeti na sceni Greenwich Villagea 1961. godine. Llewyn Davis (Oscar Isaac) s gitarom u ruci našao se u hladnoj njujorškoj zimi te pred nizom naizgled nepre­mostivih prepreka od kojih je neke sam stvorio. Pomažu mu prijatelji i stranci, a preživljava od onoga na što naiđe u nadi da će uspjeti na audi­ciji pred utjecajnim glazbenim producentom. Glazbu koja nas vodi u neko drugo vrijeme izvode Oscar Isaac, Justin Timberlake i Carey Mulligan te Marcus Mumford i Punch Brothers. U Glavi Llewyna Davisa prikazuje se na CineStar TV Premiere 1 u nedjelju 15. veljače u 20:00 sati.  

12 GODINA ROPSTVA 22.2.

12 years a slave

Na prošlogodišnjoj dodjeli najprestižnije filmske nagrade 12 godina rop­stva ovjenčan je trima Oscarima: nagradu je odnio kao najbolji film, dok je Zlatni kipić osvojio i scenarist John Ridley za prilagodbu romana Solo­mona Northupa te nova miljenica kritike i publike  Lupita Nyong´o za najbolju sporednu žensku ulogu. 12 godina ropstva temelji se na istini­toj životnoj priči slobodnog Amerikanca crne boje kože koji je nakon što je otet i porobljen proveo više od desetljeća u borbi za slobodu i dosto­janstvo. U filmu su u glavnim ulogama: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Dwight Henry, Benedict Cumberbacht i Brad Pitt. Pog­ledajte ga također u 20:00 sati 22.veljače.

U susret ovogodišnjoj dodjeli Oscara, pogledajte filmska remek-djela kroz veljaču u sklopu Oscar TV revije na CineStar TV Premiere kanalima!

CineStar TV Premiere kanali dostupni su na platformama Bnet, VipTV, Iskon TV, Opti TV, H1TV i Amis TV.