VUK ZARAZIO VIŠE OD 160 000 GLEDATELJA

THE WOLF OF WALL STREETI nakon šest tjedana prikazivanja VUK S WALL STREETA, ekranizacija nevjerojatnog životnog puta Jasona Belforta jednako uzbudljiva kao i njego­ve ekscentrične eskapade, i dalje širi broj svojih obožavatelja!

Naime, ovog je vikenda VUKA S WALL STREETA pogledalo  čak 4293 gle­datelja čime je ukupni broj fanova pete suradnje Martina Scorsesea i Le­onarda DiCaprija prešao brojku od 160 000, točnije, zaustavio se, ali sa­mo trenutno, na 162 185 kinoposjetitelja!     

THE WOLF OF WALL STREET

Osim fascinacije puka VUKOM S WALL STREETA i struka je ovu biografsku dramu nagradila cijelim nizom priznanja. U medijima se neprestano pojav­ljuju novi zanimljivi podaci sa snimanja i iz života glavnih glumaca što još jednom potvrđuje staru izreku kako se za dobrim konjem daleko praši!

THE WOLF OF WALL STREET

Film VUK S WALL STREETA distribuira Blitz film i video distribucija, a u njemu glume i Jonah Hill, Matthew McConaugheyMargot Robbie, Kyle Chandler te Slovenka Katarina Čas, dok se u manjoj epizodnoj ulozi pojavljuje i Hrvatica s hollywoodskom adresom Žana Markelson.

THE WOLF OF WALL STREET THE WOLF OF WALL STREET

Film VUK S WALL STREETA pogledajte u CineStaru!